Mide yanmasından ölüyorum deli gibi uykum var hem sıcaktan uyuyamıyorum hem midemden sinirden ağlıyorum artık gece yarısına kadar :(

Ece0909_ benimde 28+0 çok hareketlendi bi kaç gündür ben uyumayana kadar o da uyumuyor sanki bazen vajinamda hissediyorum korkutuyor beni

Mlsfcr öyle oluyor 35 kadar daha çok hissedeceksiniz ondan sonra büyüdüğü için yeri daralıyor az az hareket ediyor ve çok hareketlerin yerini kasılmalar akıyor sürekli bir yere toplanıyor en güzel zamanlarındasın

Ece0909_ işte böyle çok hareketlenince oturamıyorum yada ayakta durmak istemiyorum uzanıyorum sürekli buda iyice beni ağırlaştırıyor sanki

Mlsfcr ayyy evet bende öyle hissediyorum ağrılarınız da oluyor mu benim kasıklarıma sancı giriyor aynı anda belime de vuruyor ağrı 🙄

30+5 teyim neredeyse 3 haftadır 2 -3 saatlık uykuylayım hem sıcak hemde ıdrara cıkmaktan bunaldım cok aglıyorum her gece Cok zor 🤦🏻‍♀️

busrayazicid kasıklarıma belime ağrı girmiyor ama yürüyünce artık ağırlaştığımı hissediyorum iyice sizin kaçıncı hafta cinsiyetiniz ne ?

Mlsfcr mide yanması ve bacak ağrısından uyuyamadım .dün gecede mide bulantısından acildeydim üstelik 35+1 prensesim beni bu aralar baya baya zorluyor

Angelnur gerçekten bu sıcaklar çok bunaltıyor artık ya Allah yardımcımız olsun ağlama ama güzel düşün güzel şeyler olsun 🌸

Humeyraa12 geçmiş olsun canım bende iki gün önce acildeydim mide bulantım dan ishalden serum aldıktan sonra toparlandım biraz şükür