Sopsogukbaklava Mlsfcr kocam nöbette tekim uyku tutmuyo 😂 midem yanmıyor sıcakta değil klimanın karşısındayım 😂
Medine_yasar05 Mlsfcr ben heyecandan uyayamiyorum galiba tansiyonum da yüksek şimdi ölçtüm 14/90 çıktı çokta şiştim elim yüzüm ayağım 36+4 günlük olduk Ağustos 1 de sezaryen olacağım
Bet6 Mlsfcr yediklerime dikkat ettiğim halde saatlerdir midem boğazım cayır cayır yanıyor resmen dün gecede öyleydi 39 haftalık olduk yeni başladı anlamadım vallahi ne yapsam geçer bilmiyorum
Ece0909_ Mlsfcr 37. Haftadayım hamile olmadan önce çok sakız çiğniyordum bildiğiniz tiryaki gibi ilk zamanlarda çiğnedim sonra bir tiksindim bir daha ağzıma almadım alsamda iki çiğnemede midem bulandı
zhala_huseynova97 Merhaba kızlar bende betta hcg düzensizliyi var.Benım gibi sorun yaşıyıb sonra sağlıklı olan varmı?ilk test 116 135 251 456 689 hepsini iki gün arayla verdim tartışmada başlatdım ama cevap yok.Yardım edersiniz çok sevinirim
Mlsfcr Ece0909_ bende ilk üç ay hiç çiğneyemedim midem bulanıyordu şimdi de şekersiz aromasız çiğneyebiliyorum sadece