Kızlar Trabzon eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapan var mı ne olur acil yardım ikiz gebeyim istanbuldan Trabzon’a geçiş yapacağım ama hiçbir bilgim yok hastane hakkında?
Trabzon kanuni eğitim ve araştırma hastanesi
arirangg çok teşekkür ederim kadın doğum hastanesi nerede peki?
arirangg bir de o hastanede önerecebileceğiniz kadın doktor var mı acaba?
1dilek özel devlet farketmez ikizlerimi sağlıcakla kucağıma almak istiyorum Rabbimin izniyle sizin de önerinizi alırsam çok mutlu olurum 😌
Fatma1061 canım söylediğim doktor Hasan seyhani Kalender ben g.hanede yaşıyorum burada muayenehanesi var trabzon ımperial hastanesinde doğumlarını gerçekleştiriyor.6 yıl önce trabzon medikalpark hastanesindeydi ve sezeyanı ona oldum.Rabbim nasip ederse şuanki doğumumuda onun yapmasını istiyorum.İnternetten bakıp araştırabilirsin işinin ehli bir insan tabiki trabzonda başka iyi doktorlarda vardır.Araştır biraz daha istersen söylediğim doktorlada irtibata geçip kararını verirsin artık canım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼🥰
1dilek amin Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim 🥰🥰
arirangg doktorlar erkekmi yoksa doğum sırasında tercih hakkın varmı
mekselinaa Bilmiyorum ama ani bir doğum olursa nöbetçi kimse o olur diye düşünüyorum
Gidip gidebileceğiniz en kötü hastane diyebilirim. Ultrasonları eski doktorundan tutun personeline kadar kimse suratına bakmıyor geçiştirme peşinde, muamele kötü. Doğum nasıldır allah bilir. İmkanın varsa özele git canım.
Cincinatti hadi yaa korktum şimdi bak normalde İstanbul’da yapacaktım doğumumu ama sıcaklardan duramıyorum burda bu yüzdem erken doğumdan da korkuyorum o yüzden Trabzon’da olsun istedik ben ikiz oldukları için araştırma olsun dedim ama Rabbim hayırlısını nasip etsin ona sığındım
Sum61 sezaryen olacağım ben ama kendi doktorun mu yapıyor acaba ameliyatı o konuda bilgin var mı canım
Lionmom1 farabide hangi doktordasın canım?
Fatma1061 çok çok çok kötü rezalet bir ortam, sterilizasyon ilgi alaka sıfır.Sezeryan doğuma nöbetçi doktor kimse o giriyor diye biliyorum.