Cincinatti Gidip gidebileceğiniz en kötü hastane diyebilirim. Ultrasonları eski doktorundan tutun personeline kadar kimse suratına bakmıyor geçiştirme peşinde, muamele kötü. Doğum nasıldır allah bilir. İmkanın varsa özele git canım.
Fatma1061 Cincinatti hadi yaa korktum şimdi bak normalde İstanbul’da yapacaktım doğumumu ama sıcaklardan duramıyorum burda bu yüzdem erken doğumdan da korkuyorum o yüzden Trabzon’da olsun istedik ben ikiz oldukları için araştırma olsun dedim ama Rabbim hayırlısını nasip etsin ona sığındım
Cincinatti Fatma1061 çok çok çok kötü rezalet bir ortam, sterilizasyon ilgi alaka sıfır.Sezeryan doğuma nöbetçi doktor kimse o giriyor diye biliyorum.
Fatma1061 Sum61 sezaryen olacağım ben ama kendi doktorun mu yapıyor acaba ameliyatı o konuda bilgin var mı canım
Gmzeeoz Fatma1061 doğumu bilmiyorum ama kontrollerde çok ilgisizdiler ben de farabiye geçtim o yüzden doktorumdan memnunum ama buranın doğumunu da bilmiyorum ben de araştırma içindeyim her an değişebilirim 😳
Fatma1061 Gmzeeoz birinden bilgi alırsan ya da o hastaneden memnun kalmazsan bana da söyle olur mu yoksa düşünmekten kafayı yiycem mazallah 😔
Papatya-3 Gmzeeoz gamze hanım bende Cavit hocaya gidiyorum fakat doğum için fiyat vermedi size verdi mi bir fiyat
Nur5253 Numune kampüsünü yakından biliyorum sezaryen olacak iseniz zaten bu planlı bi şekilde yapılıyor o zaman kendi doktorunuz girer. Ancak acil bi durumda tabiki nöbetçi doktor girecektir ayrıca doğum yaptığın hastanenin sadece kadın doğum değil yenidoğan yoğun bakım açısından da değerlendirmen daha uygun olur en azından bu benim fikrim .
Baharr_zn Fatma1061 merhaba ben orda doğum yaptım normal başlayıp sezeryan bitişli bi doğum oldu şuan 2. Gebeliğim yine oraya gidiyorum kötü bir anım olmadı özel hastane gibi bir beklentiye girmediğiniz sürece hayal kırıklığına uğramazsınız inşallah 🙏🏼
Gmzeeoz Fatma1061 cuma sabahları hamile alıyor gidip o gün randevu almanız gerekiyor ben 10 gibi gidip randevu alıyorum 1 saat kadar bekliyorum yoğun oluyor. Ama her hastayı kabul etmiyor gidip bir sorun isterseniz ya da instagramdan yazın. Başka doktorlar da var.
Papatya-3 Gmzeeoz Ben tüp bebek gebesiyim normal doğum istiyorum Cavit Hoca sezeryan yap diyor ama fiyat vermiyor