Canım sana anlatayım benım hıkayemı, suan 2.ogluma hamıleyım 5 aylık ve hıcbır testı yapmadım ama ilk oğlum özel çocuk ve butun testlerımı yaptım ıkılı detaylı herleyı şeker yuklemeler olsun 2 haftadabır kontrole gıderdım hemde özele hepsı tertemız guzel çıkardı, sonuç 1.kromozomda genetık kopukluk olan özel bır oğlum var tanı adı bıle konulamıyor cunku dunyada tek bu kopukluk bolge gelısım gerılıgı gosterıyor ve bırcok rahatsızlıklar beraberınde, demem oki suan hıcbıseyı yapmama sebebım kesınlıkle guvenmemem tamamen rabbıme sıgındım cunku ılk oglumda hersey süperken nelerle karşılastım bu hamılelıgımde doktorlar bana hep genetık test yaptır ıkılıyınyaptır dıye cok baskı kurdu yapsam ne olucakdıkı sonucta dunyalar guzelı bırnyavrum var bundada bırsey olsa yıne aldırmazdım bunu veren yaratan rabbım onamı karşı gelecegım bır bıldıgı vardır bana bunu layık gormüştür dıye dusundum cokmu zor ınanın cok zor ama allahdan gelene bısey dıyemıyorsun, demem oki ben bunu herkese anlatıyorum bırebır yaşıyan bırı olarak testmış oymuş buymuş ona can veren rabbım saglıgınıda verır içini rahat tut, bir akrabamız hamıleydı cocugun ayakları yok demişti doktor ınanılmaz bısey ultrasyonda goremıyorum dıyordu sakat bu cocuk dıyordu, cocuk cok sukur gayet saglıklı ayaklarıda var ☺️ yanı ınsan elıyle gözüyle yapılana artık ınanmaz oldum, ama soyle bıseyde var eger aldırırım kafasındaysan tabı o senın bılecegın bısey ama neolursa olsun dunyaya getırecegım dersen Allaha sığın o herşeye kadirdir🌸♥️