Mimarannee Hdemir1618 özel bir test var onu yaptırdım yurtdışına gidiyor cuma günü gelecekmiş sonucu inşAllah temiz çıkar dua edin bizlere lütfen 🧡🙏Teşekkür ederim bu arada.
Hdemir1618 Mimarannee dualarım sizinle inşAllah rabbim mübarek günlerin hürmetine kalbinize inşirah ferahlığı verir 🤲❤️
Mimarannee SNurays merhabalar sonucunuz çıktı mı inşAllah temiz çıkmıştır haber bekliyorum sizden 🙏🙏🙏
Ftmnuurr Mimarannee Canım benimde öyleydi. Nifty testi yaptırdım daha yeni aldım sonucumu şükür temiz çıktı. Aklında kalacagina yaptır için rahat etsin
Mimarannee Ftmnuurr yaptırdım cuma çıkacak sonuç bize de dua edin ne olur inşAllah bizimde temiz çıkar 🙏🧡
MelekAnnesiii Mimarannee bizim de ayrıntılı da down sendromlu demişti doktor ama çok şükür sağsalim dünyaya geldi siz de içinizi ferah tutun Rabbim korktuğunuzla sınamasın inşallah 🙏
Mimarannee MelekAnnesiii aminnnn çok teşekkür ederim inanıyorum temiz çıkacak sonucumuz Allah’ın izniyle 🙏🧡
SNurays Mimarannee yok canım benim henüz çıkmadı bende bekliyorum mesaj gelecek demişlerdi yarın yada perşembe gelir sanırım en kötü cumaya kalabilir bir an önce gelse bende heyecanla bekliyorum inşallah temiz gelecek
Bidikim1 Kızlar merhaba ben de 10 gün sonra doktora gideceğim ikili test yapacağız demişti ama sonuçtan korktuğum için yaptırmak istemiyorum sizce yaptırmalı mıyım?
Mimarannee Bidikim1 benim 2. Gebeliğin ikisinde de yaptırdım aklımda kalmasın diye doktorumuz da önerdi zaten.
SNurays Mimarannee canım benim sonuç çıktı bugün sabah mesaj geldi hastaneye gittik hemen Allah’a şükürler olsun temiz çıktı sonuç ve cinsiyeti de öğrendik kızımız olacak Allah’ın izniyle senin sonuçta inşallah temiz gelecektir dualarım seninle sende bana haber ver öpüyorum ❤️🙏🙏🙏🙏