Mimarannee Canımm sonuçlarım çıktı Allah’a binlerce defa şükürler olsun temiz 🙏🙏😍şimdide mutluluktan ağlıyorum🥹Allah böyle bekleyen herkesin sonuçları temiz çıkartsın inşAllah 🙏
SNurays Mimarannee ay canım benimmm mesaj bildirimi gördüm Allahım hadi inşallah dedim valla korkarak girdim çok sevindim Allahım bebeklerimizi bize sağlıkla bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin çok mutluyum bende canım cinsiyet öğrendin mi :)) ❤️❤️❤️❤️
Mimarannee Burda bana dua eden güzel mesajlar yazan herkesten Allah razı olsun hayırlı ve güzel doğumlarınız olsun inşAllah güzel anneler 🥰🙏
Mimarannee SNurays yaaa çok teşekkür ederim aminnn amin canım benim cümlemiz inşAllah 🙏 cinsiyeti doktor söylemişti bize zaten bugün onlarda söyledi erkek 🥲senin belli mi?
SNurays Mimarannee oy paşa geliyor ozaman yakışıklı oğlun sağlıklı çok şükür ben nu testte öğrendim işte canım benimde kızım olucak :)
Zeynebtahir Mimarannee bebegi aldirmam hastada ciksa diyorsan yaptrma. İlk ogluma dovm sendromu cikti. Perisan bir hamilelik yasadim. Saglikli dogdu sukur. İkinci ve ucuncu gebeligimde yaptrmadim 🙄
Mimarannee Zeynebtahir yaptrıdm valla Allah’a binlerce kez şükürler olsun temiz çıktı içim rahatladı en azından🙏Alalar herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah 🙏🌷
Mimarannee SNurays yaaa evett canımmm sağlıkla hayırlısı ile inşAllah 🙏😍Benim ilki de erkek 😂Kız olsun çok istedim ama rabbime şükürler olsun sağlıklı hayırlı olsun cinsiyeti takmıyorum hiç🙏🥲
SNurays Mimarannee aynen öyle canım benim ilk bebek oyuzden kız erkek fark etmez sağlıklı olsun ikisi de çok sonuç olarak Allahım sağlıkla versin ❤️🙏🧿