Cansuude Rabbim bilir ama sanirim mart cocugu olacak balık burçlu olup anasinin babasinin duygusal kizi olacak 😀😀😀
Vaveylaanur Pinklove aynen plesanta aşağıda 20. Haftadan beri yukarı çıkmamış 35. Haftadayım yinede tabii bekliycez ama doktor çokta sanmıyorum çıkacağını dedi bakalım hayırlısı
YigitPoyrazMomm Pamuk Oğlum nasip olursa aralıkta gelecek yay burcu olacak inşallah çünkü Annesi yay burcu😂💙
filialunae Yenibirannee Terazi burcu kız bebişler çocuklar çok cilveli olur tatlı olur dedi bir kaç arkadaşımın yeğeni kız terazi 🥰🥰 benim de muhtemelen terazi ikiz kızlarım senin cinsiyeti ne?
Yenibirannee filialunae bende kiz bebek bekliyorum 2. Kızımı 🥰 evet ya bizim ailemizde de terazi burcu cok var hem cok cilveli hemde cok guzel oluyorlar 🤭😃😃
mizginn_ Zamanında gelirse annesi gibi Başak olacak 🥰 hatta uygulama benimle aynı gün doğacağını işaret ediyor 😀
Ayshe19 mizginn_ başak yiğenim var Allah sabır versin diyorum çok aktifler hatta hiperaktiflik oluyor, memnuniyetsiz ve doyumsuz oluyorlar ama bir o kadar da zeki ve yönetici oluyorlar 🤲🏼 yarı yarıya diyelim iyi kötü sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Ayshe19 Yenibirannee benim de kızım terazi olacak Allah nasip ederse Nasıl huyu olur acaba hiç bir fikrim yok anne baba olarak biz sakin yapıdayız ikimizin de burcu balık zaten
Zeyynneepp Yenibirannee Benimde ikinci kızım olucak hayırlısıyla ilk kızım başak bu kızımda şuan terazi gibi ama bir kaç gün erken doğarsa başak