Ayshe19 mizginn_ başak yiğenim var Allah sabır versin diyorum çok aktifler hatta hiperaktiflik oluyor, memnuniyetsiz ve doyumsuz oluyorlar ama bir o kadar da zeki ve yönetici oluyorlar 🤲🏼 yarı yarıya diyelim iyi kötü sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Ayshe19 Yenibirannee benim de kızım terazi olacak Allah nasip ederse Nasıl huyu olur acaba hiç bir fikrim yok anne baba olarak biz sakin yapıdayız ikimizin de burcu balık zaten
Yenibirannee Ayshe19 benim erkek yeğenim terazi erkek olmasina rağmen cilveli hahaha 4 yasinda ama herkesle sohbet halinde 🥰
Demir-annesi34 prensesannesi__ yaa benimde başak burcu olucak bebeğim erkek bu yorumlardan sonra tırstım biraz 😅
prensesannesi__ Demir-annesi34 ahahah benimki doğmadan bana diyorlardı yandın kizim sen falan ne olabilir ki en fazla diyodum şimdi diyorum ki daha fazlasi olamaz mı zaten 🤣🤣🤣ama tabi her bebek baskadir umarım sizlerinki kolay olur benim oğlum bebekken oyuncakti bildiğin sesi çıkmaz ağlamaz aacayip uslu ama 6 ayı bı gecti bizim gercek hayatımız başladı 🤣🤣
Nurr12 Pamuk Sanırım benim ki akrep olcak bütün duyanlar sen yandın diyor 😄 Tam 40 hafta da gelirse Kasım gözüküyor hayırlısı aman güzel bir şekilde sağlıklı sıhhatli gelsin de 😄