prensesannesi__ Pinklove valla 2 yaşında oğlum ama 20 yaşında dersin boyle bişey yok 😂😂😂 aşırı titiz oluyolar normal üstü valla parmaginin ucuna su değse ağliyo sil diye 😂😂😂😂🤣🤣🤣
Damla6116 Pamuk oğlak olacak . Erkek bi de . Burçlardan pek anlamam ama sanırım oğlak Burcu erkekleri biraz zormuş 😂
Dzb Akrep yada yay olcak bakalım normal doğum olduğu için 🤪 ben akrebim ama yay burçları nasıl oluyor bilmiyorum
Dileylim Women_nur_ benim de yükselen kova ama kovalar en çok benim dediğim olsun en doğru benim söylediğim derler 😂 bu bilmiş çocukla napcam
Women_nur_ Dileylim Evet bide o Huyumuz var 😂 inanmadigimiz şeyi yaptiramaz kimse bize 😂😂😂 biz biliriz daima 😂😂😂
Vaveylaanur Pinklove dimi bencede doktoruma deyim de sezaryen gibi benim doğum 23.ünden sonraya denk getirelim😂😂
SevvaallEr Kasım sonu aralık başı dıyor doktorumuz yay olucak kızım🥹 ben aslan burcuyum artık birbirimizi yeriz iki ateş burç diye dusundum😅
Vaveylaanur Pinklove aynen plesanta aşağıda 20. Haftadan beri yukarı çıkmamış 35. Haftadayım yinede tabii bekliycez ama doktor çokta sanmıyorum çıkacağını dedi bakalım hayırlısı