Masal-10 Enu1004 Soğuk içmeyi deneyin içine limon parçaları atın sıkmayın sadece parça atın iyi gelicek
Enu1004 Ayyyy hanımlar şimdi bol buzlu su içtiiiimm bir bardak bitirebildim🤩 allah razı olsuun hepinizden💜
Enu1004 Delidolu ben şimdi soğuk suyu denedim içebikiyorum az da olsa. Ama hazır su da alıp deneyeceğim
1prensesannesi_ Enu1004 hm benim enfeksiyon oldukça oluyor mecburen içmek zorundayım malum havalar sıcak susuz kalmamak için ☺️
Enu1004 1prensesannesi_ enfeksiyon olmadan da içmek lazımmışşş o yüzden üzülüyorum zaten. Doktorum 2-2,5 lt içmelisin dediği için üzülüyorum ya yavrum susuz kalıyorsa diye😅
1prensesannesi_ Enu1004 bana da en az 2,30 3 litre iç dedi ama ne yalan söyleyeyim o kadar içemiyorum 😂😂😂
Enu1004 Delidolu çook aşırı soğuk içmiyorum amaa :( hem içim de yanıyo gibi oluyor ona da iyi geldi soğuk su…
Enu1004 1prensesannesi_ ben o kadar içseeeem daha isterim😅 ama işin ilginci gebelikten öncen3 lt falan içerdim…
Tugcekmr Enu1004 Bende musluk suyunda kötü oluyorum abdest alırken fark ettim bir de dişimi fırçalarken. Normalde musluk suyu tüketmediğimiz için abdest alıp, diş fırçalarken fark ettim.
irembzc Enu1004 ben buz yiyordum 😂 Uzun süreli bir çözüm değil tabi ama yudum yudum aralıklı içmek lazım
Bskrts Enu1004 başta aynı sorunu yaşadım marketten 6 lı bir buçuk litrelik olanlardan içtim daha sonra cam şişe aldım kendime evde soğuk su içmeye basladım şişeyi sürekli yanımda tutuyorum göz önünde sürekli içesim geliyor