Enu1004 Kızlar su içemiyorum midem bulanıyor😭😭 Susuyorum ama su içtiğim anda çok fena öğürüyorum tüm yediklerimi çıkaracağım afedersiniz😪 böyle olan var mı? Geçiyor öu? Ne yapmam lazım
Gebeysek1 Enu1004 suyu elma gibi meyvelerle tatlandırabilirsiniz yada bardaktan değil de şeffaf olmayan renkli bir şişeden içebilirsiniz bence.
1prensesannesi_ Enu1004 canım bnde öyle çok susuyorum ama içtiğim Zaman midem bulanıyor halsizlesiyorum idrar yolu enfeksiyonum var sende var mı genelde o olduğu zamanlar böyle oluyor şuan var o yüzden sudan midem bulanıyor 🥴😥
Enu1004 Delidolu musluk suyunu mu içemediniz? Şişe sular sağlıklı değil diye almamıştım ama alıp deneyeyim bir.
Enu1004 Melodimm 16+6 benim de… görmeye değil ama susadım su içeyim diyorum ya anında öğürme refleksi :( bebeğimi düşünüp zorluyorum ama en fazla 1 lt içebildim
Melodimm Enu1004 Sen en azından onu içiyorsun.Ben günde yarım bardak belkide icmiyorum.İctiyimde ilaç içerken oluyor.Cay içiyorum sadece.
Enu1004 Gebeysek1 meyvelerle tatlandırısam normal su gibi olur mu? Suyun faydasını almak için Sadece du tüketilmeli deniyor ya… şişe vs hepsini denedim pipetle yavaş yavaş zorlayarak içebiliyorum ama çok yetersiz. Şu an susuzum ama içemiyorum
Enu1004 Melodimm ayy sizinki daha kötüymüüüş :( ben pipetle yavaş yavaş içiyorum. 1 yudum içip bırakacağım diyerek kendimi kandırıyorum😅
Melodimm Enu1004 Her gün düşünüyorum acaba Allah korusun enfeksiyon falan olurmu diye.Ama napayim.Yapamiyorum.Zaten çaya daha yeni alıştım ben.Onu bile icemiyordum düşün.Cinsiyeti ne sizde bebeğin?
Enu1004 Melodimm ayy allah korusunnnn🌸 kendimize de bebişlerimize de dikkat edelim aman. Ben sıcak hiçbişey içemiyorum. İlla soğuk bişey olacak. Bizimki kız🥰 sizinki belli mi?
Esragokisa Ben 11 .haftadayim içemiyorum.maden suyu içtim bir süre ondanda tiksindim.ne yapsam suyun yerini almıyor.havalar çok sıcak okadar susuyorum içemiyorum deli gibi ağladım bugün artık sinirlerim bozuldu.
Enu1004 Esragokisa ben de ağlama derecesine geliyorum bazen😭😭 hele baharatlı yemek yemişsem.. sanki çölde kalmışım
gakkoyengee Ben çözümü soğuk suda buldum buzlu su içiyorum asla midem bulanmıyor diğer türlü bende aynıyım
Enu1004 1prensesannesi_ enfeksiyon yok sanırım. Sadece arada sırada idrar yollarım yanıyor ama genelde soğukta kaldıysam oluyor
1prensesannesi_ Enu1004 hm benim enfeksiyon oldukça oluyor mecburen içmek zorundayım malum havalar sıcak susuz kalmamak için ☺️