Dolphin16 SusamG 75 ile hamile kaldım 83 e kadar çıkmıştım 3 aylık oldum ama son iki haftadan beri bulantılarım tiksinmezler fazlalaştı 79 a düşmüşüm 🤷♀️
Eylul0363 BurcuSTopsakal bebişim kac kg canim? Bence böyle devam et ilerde olması kötü bişey değil erken doğum olsa bebek kuveze girmez bağışıklığı yüksek olur ☺️
BurcuSTopsakal Eylul0363 2.080 civarı görmüştü doktor 😬 tam bir tosuncuk. Göğüsten yağlanmış azıcık 😬
Pellonn SusamG 37. Haftadayım hamileliğim boyunca sadece 2 kilo almıştım 35. Haftamda 3 kilo daha aldım yani toplam 5 kilo aldım bebeğin kilosu 2.500
sultanireem aslanprenses_ bende aynıyım normal heralde bizim ya kendimş rahatlatmaya çalılıyorum böyle böyle 😂
aslanprenses_ sultanireem doktorum bana kilo alma diyip duruyor 🙄 aslında boyum filan kısa değil 173 boyundayım şu anda 76 kiloyum. Ama bileyorum ya arada panik yapıyorum çok kilo aldım diye.
Pinar0808 Elifcanblt bana da diyetisyen der yakında 1 ay sonra gel ama 2 kg dan fazla alma sakın dedi😀
sultanireem aslanprenses_ kız senin yine iyimiş benim boyumda 160 62 kilo oldum 🤷🏼♀️ aslında hesaplarsak ayda 1 kilo eder çok fazla değil böyle gidebilmek önemli asıl 9 ayı 9 kiloyla tamamlarsak çok iyi olur 🤰🏼