BurcuSTopsakal Eylul0363 2.080 civarı görmüştü doktor 😬 tam bir tosuncuk. Göğüsten yağlanmış azıcık 😬
duyguogeday SusamG 19. haftadayim 8 kg almışım bile ben biraz erken mi başladım 50 kilo ile hamile kaldım 58 oldum 😅 doğuma kadar da yuvarlanırim herhalde
sultanireem aslanprenses_ kız senin yine iyimiş benim boyumda 160 62 kilo oldum 🤷🏼♀️ aslında hesaplarsak ayda 1 kilo eder çok fazla değil böyle gidebilmek önemli asıl 9 ayı 9 kiloyla tamamlarsak çok iyi olur 🤰🏼
aslanprenses_ sultanireem ben hasta oldum üç günde mardeler bir kilodan fazla verdim. O yüzden şu anda 5.50 kilo aslında aldığım kilo. Ama doktorum çok pimpirikli işte. Doktora gitmeden iki gün önce resmen ödem atmak için çabalıyorum 😂 neyse çok değiliz iyiyiz iyi 😂
mommyily Nurcihannan ayyyy buna neden bu kadar çok sevindim 😅 bakalım ne zaman gelecek bebişler hazır aynı dönem bulmuşken hazırlıklar nasıl gidiyor 😂❤️
Dilankvk 30 hafta üzerinde nasıl 1 2 kilo sadece alabiliyorsunuz bayanlar şaşkınım :) Bebek zaten o kadar
Faydogan Dilankvk canım bence onlar başta kilo verenler mide bulantısı vs yüzünden. Ben hiç mide bulantısı kusma yaşamadım hiç kilo vermedim hep üstüne koyduğum için 30 haftada 10 kilo aldım örneğin bana göre yanlış hesaplanıyor bu kilo işi🙃
Dilankvk Haftamıza girdik. Totalde 7 kilo almışım. Dert değil son aylar daha da alacağım belki . Olsun veririz be annişlerrr 🥰
Nisanrrerdag SusamG 30+6 haftalıgız 64ıle hamıle kaldım 72kiloyum suan8 kılo tek almısım ılk 5 ay hıc kılo almadım 5aya gırdık dırek kılo almaya basladım
Qeribova07 SusamG 16+3 deyim hiç kilo almadım..sadece sabahları 49 oluyosam akşam 1kilo fazla geliyorum😄
sultanireem aslanprenses_ bence de iyiyiz ya bende şu an kendimi sınırda gibi hissediyorum azıcık fazla yesem kilo alırım biliyorum 😂😂
RabiaArtik SusamG 43 kg ile hamile kaldım şuan 63kgyim 33+3 günlüğüm cnm 24 haftalıkken almaya başladım kiloyu