Ayse8326 22+2 3 kilo aldım aslında bu iki haftada aldım 2,5 kiloyu öncesinde 500 gr almıştım açıkçası biraz kilo takıntım da var bilmiyorum ne yapacağım
Zehross03 YigitPoyrazMomm bende 17. Haftada 5 kg birden almıştım 25 ten sonra kilo alımı sabitlendi biraz daha yavaş alıyorum artık ama dikkat etmeye çalış en azından geç saatte yemezsen çok almıyorsun iyi bişey değil tabiki çok zorlanmaya başlıyo insan
YigitPoyrazMomm Zehross03 sürekli yiyorum özelikle geceleri elime poğaça ne geçerse gomuyorum bundan sonra teminkili olucam ilk ayımda 50 ile başladım şuan 55 kilo oldum yürümekte zorlaniyorum nefes nefese kalıyorum birde havalar duzelse sabah yurusune çıkıcam inşallah
Elifcanblt Pinar0808 neeyy ben 25+2 yim 8 kilo almışım benve siz gayet iyi almışsınız. Doktor bana diyetisyenle devam et dedi 😀
Pinar0808 Elifcanblt bana da diyetisyen der yakında 1 ay sonra gel ama 2 kg dan fazla alma sakın dedi😀
Hilalshnn SusamG 14+4 1,5 kilo aldim gebelik diyetine basladim seker sınırda doktorum toplamda 6 kilo alacaksin gecmeyecek dedi dikkat ediyorum
Zelihaa1409 SusamG 19 hafta +1 kg zaten bundan sonra alınır heralde alinirsa.Şeker falan normal şuanlik.
Damla-Celik SusamG 29+5 11 kg almışım artık daha çok dikkat ediyorum sürekli acıkma hissi oluyor hafif şeylerle bastırıyorum