O111235678 26 haftadayim 6 kilo almışım çok korkuyorum son aylarda çok daha fazla alırım diye ekmekten vazgecemiyorum
Hjilhn happyson bana göre bişey almamışsın bile sen evet karbonhidratı ve princi minumuma indirdi meyve kuruyemiş baklagil yemeklerinden oluşan liste oluşturdu
happyson Hjilhn Yani bence de bana da fazla gelmemişti zaten zayıf değildim 72 kg ile hamile kaldım tartıdaki rakama göre yorum yaptı 😀
Sadeceelmas Hjilhn 1 haftadır yapıyorum kilo vermeye yönelik değil ama diyetim sadece kilo aldırmıyor
Koalammm SusamG 35+3 üz oğlumla 💙 9 kilo aldım yanlış hatırlamıyorsam beşinci ayda kilo almaya başladım galiba
Zehross03 SusamG herkes ne kadar normal kg almış 🙍🏼♀️ 29 hafta 14 kg aldım bebiş 3 hafta önde 1800 gr 🧸😣
YigitPoyrazMomm Zehross03 evet ya ben 19 haftadayım 5 kilo almışım korkmaya başladım iyi bisey mi kilo almak
Hjilhn Sey bemdede seker var neler yiyorsunuz bende bugun gebelık diyetine başladım diiyetısyen eşliginde
Zehross03 YigitPoyrazMomm bende 17. Haftada 5 kg birden almıştım 25 ten sonra kilo alımı sabitlendi biraz daha yavaş alıyorum artık ama dikkat etmeye çalış en azından geç saatte yemezsen çok almıyorsun iyi bişey değil tabiki çok zorlanmaya başlıyo insan
_Ebru_ SusamG benim ilk gebeliğim 25. Haftaya girdim 8 kilo almışım. Doktorda biraz fazla almışsın dikkat et dedi 😞
Zeyzey055 Haftadayim 11 kg almışım hiç dert etmiyorum yeterki erken gelmesin 😊😊 ilkinde 32 de doğurdum 18 kilo ile -23 kilo vermiştim 11 kilo.hic birsey benim için insallah emzirdikce çabucak gider doğumdan sonra hedefim.65 kg olmak suan 84 um 😊🤣🤣🌸