happyson Hjilhn karbonhidrattan mı kıstı diyetisyeniniz ? Bana da Sağlık ocağındaki ebe çok aldın dedi. 20. Haftamda 5 kg almıştım 😀
Hjilhn happyson bana göre bişey almamışsın bile sen evet karbonhidratı ve princi minumuma indirdi meyve kuruyemiş baklagil yemeklerinden oluşan liste oluşturdu
2_evlatyolda Mucizem__1 bende 30 a kadar hiç kilo almadım şimdi 37 haftalık olcas yarın 8 kilo aldım 2800 ü zaten bebegim ödem oluştu bi haftadır normalde 5 kilo felan aldım gözüküyordu heryerim şişti bu hafta
Hjilhn Sey bemdede seker var neler yiyorsunuz bende bugun gebelık diyetine başladım diiyetısyen eşliginde
gulten_01 SusamG 34. Haftamdayım 12 kilo almıştım ama son haftamda kilo vermişim 3 kilo şuan toplamda 9 kilo almış durumdayım
Z_e_y_a_gul SusamG 35 hafta 3 günlük hamileyim 10 kilo almışım yaklaşık bir aydır fazla kilo almadım 20 hafta dan sonra kilo almaya başladım 🤰
Neu 36+4′teyim 13.5 kilo aldım. Abur cubur falan tüketiyorum. Son zamanlarda birazcık ödem de oluştu. Haftalık 1 kg almaya başladım son bir aydır, muhtemelen 16-17 ile tamamlarım