Hamalp SusamG benim 4. Aydan sonra başladı bisi yiyemedim mide agrilarimdan. 37+4üz 8 kilo almışım. Sağlıklı beslenmeye ve aciktikca yemeye çalışıyorum diğer bebelerde birinde 20 birinde 25 almıştım 🙀
Bahfer_urun Pinklove bende seninle günü gününe aynıyım 50 kilo ile hamile kaldım şu an 56 kiloyum yani 6 kilo almışım ben iyi olmaya bilir diye düşünürken doktorum çok güzel ilerlemişsin dedi kilo alımında
RSinem 22+3 🌸 4 kilo aldım ama doktorum çok normal olması gerektiği gibi diyor. İnşallah sonradan çok fazla almayız 😬😬
sultanireem aslanprenses_ bende aynıyım normal heralde bizim ya kendimş rahatlatmaya çalılıyorum böyle böyle 😂
BurcuSTopsakal 31.haftadayım, bebek 2 hafta ileride, 7 kilo almışım. 60lı kilolularda hamile kalmıştım, kilolu da kalmadım ama bizim tosuncuğun yağlanmasını azaltmam lazım, kilo vermem lazım. Doğru düzgün aşeremedim bile 😣 yediğim en ufak bişe bebişi yağlandırıyor
Eylul0363 BurcuSTopsakal bebişim kac kg canim? Bence böyle devam et ilerde olması kötü bişey değil erken doğum olsa bebek kuveze girmez bağışıklığı yüksek olur ☺️
Bernasnli Hjilhn diyetiysen vermiyor ya normalsin diye 29 dayım 7-8 kilo arasında değişiyor normal zatende daha önce hiç 64 olmadığım için psikolojim bozuluyor arada