minikmucizeemaak Yigit_Yagiz_Moms Demekki detaylıda zam geçişi olmamış canım, ama 2 tane detaylı yapan vardı. Biri Öner bey yardımcıydı sanırım 1500 biri perinatoloji uzmanı Mansur bey 2000 tl di. Mansur beye aldım ben, Mansur bey için mi 2000 tl dediler size ?
Yigit_Yagiz_Moms minikmucizeemaak isim vermediler bana. Ben direkt detaylı ultrason fiyatını sordum söylediler. Bir de sadece cumartesi günleri geliyor dediler o yüzden önceden randevu alıp parasını vermeniz gerekiyor dediler
minikmucizeemaak Yigit_Yagiz_Moms Benim aldığım Salı günleri gelen perinatoloji uzmanı, bende 1 ay önce falan aldım. Ya zam geçişi olmadı Mansur bey cumartesi de gelecek. Yada zam oldu Öner bey cumartesi geliyor ikisinden biridir
elifsen Mothertea gebe polikliniği murat dilmener yerleşkesine randevu aldım. Muayenede detaylı Ultrason yaptırmak istediğimi söyledim i. Yazı yazdılar yan osaya gidip ultrason randevusu aldım. Hiç kalabalık değil ve boş
GulbenErhan Yazmelegi_ merhaba memnun kaldınızmı doktordan bende yakında gideceğim araştırma yapıyorum da
Yazmelegi_ GulbenErhan evet kesinlikle gitmelisiniz cevremde önerdiğim çoğu kişi gitti ve hepsi memnun kaldılar
Yigit_Yagiz_Moms minikmucizeemaak aynen. Doktorun tecrübesi önemli. İnşallah herşey yolundadır sağlıkla gelsinler 🤲
minikmucizeemaak Yigit_Yagiz_Moms Evet gittim canım çok şükür sorunsuz geçti ama öyle anlatıldığı gibi 40 45 dk değildi 15 dk falan sürdü sorun görmezse ve bebeğin pozisyonu uygunsa kısa sürüyormuş, herşeyine baktı en ince detayına kadar 2 fotoğraf bir de rapor verdi
Yigit_Yagiz_Moms minikmucizeemaak çok sevindim senin adına ❤️ Fotoğraflar renkli mi? Bir de cd verdi mi?
minikmucizeemaak Yigit_Yagiz_Moms Evet fotoğraflar yüzü renkli, hayır canım CD yok ama baştan sona kadar ben videoya çektim babası gelememişti bizle ananemizle gitmiştik babası izlesin diye 🫶🏼
Yigit_Yagiz_Moms minikmucizeemaak benim de eşim yok yanımda annemle gidicem. O zaman biz de çekelim iyi olur. Ben ilk çocuğumda istanbulda yaptırmıştım 40 dk bakmıştı bir cd vermişti 4 tane de fotoğraf