Yigit_Yagiz_Moms minikmucizeemaak benim de eşim yok yanımda annemle gidicem. O zaman biz de çekelim iyi olur. Ben ilk çocuğumda istanbulda yaptırmıştım 40 dk bakmıştı bir cd vermişti 4 tane de fotoğraf
minikmucizeemaak Yigit_Yagiz_Moms Yok malesef CD yok canım ben telefonumu açtım yatarken hep çektim zaten full renkli göstermiyor doktor, sadece yüzünü renkli gösteriyor diğer vücut yerleri normal ultrason gibi ölçüm oluyor siyah beyaz
Yigit_Yagiz_Moms minikmucizeemaak çok ilginç ultrason makineleri eski herhalde. Başka perinatolog olmadığı için de baya ücret alıyorlar
minikmucizeemaak Yigit_Yagiz_Moms Aslında gayet yeni ultrason mesela doktorum renkli de gösteriyor bebeği komple ama demekki detaylıyı böyle yapıyorlar diye düşündüm ben
Yigit_Yagiz_Moms minikmucizeemaak ben 6 yıl önce yaptırdığımda komple renkliydi baya bilinen bir perinatologdu istanbulda. O zamanın parası 500 vermiştim şimdi 2500 e yapıyormuş aynı doktor
Snjsid839-_ Gzdylmz bende yeni randevu aldım 22 haftalikken yaptirmami söyledi doktorum 2200 tl dediler
minikmucizeemaak Yigit_Yagiz_Moms 2500 de verilir aslında aşkım Mansur bey de 2000 tl ye yaptırdım bende ama son zamdan önce almıştım düşün 😂 komple renkli diye düşünerek girmiştim bende içeri heryerş göreceğiz diye girince öyle olmadı 😂
Gozde_52 Merhabalar 🌸 ben 22+4 de gittim istanbuldayim Avrupa yakasında bahcesehirde 2.000 ₺ ödedim doktorum com iyidir, önceki hamileliğim de de onu tercih etmiştim yine onu ettim 1 saate yakında bakıyor..👌🌈
Gozde_52 Yigit_Yagiz_Moms evet 55 dakika kadar baktı inceledi yani diğer oğlumda da bu kadar bakmıştı esktradan CD de veriyor bize
Gozde_52 Yigit_Yagiz_Moms evet canım İstanbul Avrupa yakasında bahcesehirde yaptırdım çok memnunum o doktordan detaylı için çokta güzel bilgi veriyor..