Kukulikukuli12 Gzdylmz 5 agustos için randevu aldım. Bakırköy ğncirlide prof Dr gökhan yıldırım. 1800 TL. İlk bebeğimde de gökhan beye muayene olmuştum bildiğim bir doktor
GulbenErhan Yazmelegi_ merhaba memnun kaldınızmı doktordan bende yakında gideceğim araştırma yapıyorum da
minikmucizeemaak Gzdylmz 22+0 da gireceğim 8 Ağustos da, Yalova Özel uzmanlar hastanesi perinatoloji uzmanına aldım. Son zam geçişinden önce 2000 tl ödedim🙏🏻😇
Gzdylmz Ben istinye üniversitesi Liv hospital da yaptiricam yarın 2250 fiyat verdiler bugün bir ay önce randevu almıştım 1300 civarydi bir ay olmadan gelen zam beni çok şaşırttı malesef🤔
minikmucizeemaak Yigit_Yagiz_Moms Muayaneye zam geldi ama detaylıya geldi mi bilmiyorum canım. Gerçi muayaneye ve doğuma geldi mutlaka detaylıya da gelmiştir. Ben 5 Temmuz da gittim kontrole 465 di 6 Temmuz da detaylı randevumu aldım ücret ödeyip. 10 gün sonra falan zam geldi işte 565 oldu muayene
Yigit_Yagiz_Moms minikmucizeemaak bende 10 gün önce gittim kontole. 565 verdim detaylıya da 2000 tl dediler
YigitPoyrazMomm Gzdylmz bu hafta salı günü gideceğim 20 haftamda bebegim 2 hafta önde gidiyor devlet hastanesinde yaptıracağım doktorum özel hastaneden devlete geçiş yaptığı için bana denk geldi şansıma gayet ıyiyiz mutluyuz orda ilgi alakaları çok güzel
elifsen Mothertea gebe polikliniği murat dilmener yerleşkesine randevu aldım. Muayenede detaylı Ultrason yaptırmak istediğimi söyledim i. Yazı yazdılar yan osaya gidip ultrason randevusu aldım. Hiç kalabalık değil ve boş
minikmucizeemaak Yigit_Yagiz_Moms Demekki detaylıda zam geçişi olmamış canım, ama 2 tane detaylı yapan vardı. Biri Öner bey yardımcıydı sanırım 1500 biri perinatoloji uzmanı Mansur bey 2000 tl di. Mansur beye aldım ben, Mansur bey için mi 2000 tl dediler size ?