Canimucizem Pamuk bende çikolata Milka reklamına dahi katlanamiyordum çikolata paketini görünce bile migdem bulanıyordu tatlıdan da uzun süre tiksindim ama 5.ayimda geçti o ama hala daha çikolata yiyemiyorum 😂
Birrrcan Pamuk kocamin kokusundan 🥺yeşil soğandan çaydan mutfaktan hele ki buz dolabından 😝çay ve yeşil soğan hala devam ediyor 6. Ayımdayim😊
EmineKenan81 Sareee39 Bende türk kahvesine olan bağımlılığım bir anda tiksinti ile devam etti çok şaşırdım. Aynı şekilde yumurtadan da soğudum. 😅
Crnryyn01 Pamuk ilk hamileliğimde hiçbişeyden tiksinmedim. 2. Hamileliğimde 5-6 ayıma kadar çay içemedim. Halbuki çay bu hayatta en sevdiğim içecek. Bi demlik oturup içerdim. Çaydan tiksinmiştim ama artık içebiliyorum çok şükür 🙏
Kanatlarimruhumda Tum etler, yumurta, tatlilar 🙁 hep zannaderdim tatli ya duserim erkek olmasin a ragmen asiri eksiyle gecti.
Glcan10 Pamuk herseyden gördüğüm her insandan çeşmeden akan sudan eşimin kokusundan yumuşatıcı yemekler hersy yaa bitek meyve ve kuru ekmekle hayatımı sürdürdüm 2 ay neredeyse ağzımın tadı yoktu şükür o düzeldi ama koku hala devam edio ve midemi kaldirio koku almak çok zor 20.haftadayim düzelir dedim yok düzelmio sanırım doguruna kadar devam edicek kızımda 15.haftaya yakın geçmişti gecmio hayatın tadida olmuo bu şekilde Allahim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤍