DENIZ_55 Selinakbas inşallah geçer öbür hamileligimde beyaz lahanadan tiksindim yıllardır hala görünce migdem bulanıyor yeni yeni geçecek neydeyse 15 sene olacak😁😁
Faydogan Pamuk sigara içen birisi olarak sigara, buna çok mutluyum gerçekten. Parfüm kokusu ağır geliyor ama başka bir şeyden tiksinmedim ben🙃
Havva-Saribas Tugcekmr al bendende o kadar sadece yemegi değil tavuğu görmek bile istemiyorum o derece tiksindim
Eliff_P Sleepy yuzey temizleme mendili ve beyaz sabun kokusu ismini soyleyince bile midem bulaniyo 😅😅😅
Meryemtolga Pamuk ilk hamileligimde cips kokusu,kavrulmus soğan kokusu, çikolatali hersey. İkinci hamileligimde daha test bile yapmamıştım yine cips kokusu yuzunden oldu oldu ilk mide bulantik ve kusmam. Su ana kadar baska da bisey olmadi.
Meryemtolga Pamuk evet yerdim severdim. Film felan izlerken. Simdi yanimda paketi acilsa midem bulaniyo. Kokusu hemen geliyo
Tugcekmr Elif_iys Öyle mi doktorumuz geçen hafta erkeğe benziyor dedi bu hafta yarın telrar gideceğim bakalım öğreneceğiz 13. Haftadayız ☺️