tugba04 Pamuk 12 haftalığım tavuk haşlanmış yumurta sucuk balık halada yiyemiyorum bunları malesef özellikle tavuğu çok seven biriydim ama görmek bile istemiyorum
aleynakarakoc Müzik dinlemek, yumoşun pembe ambalajlı olanı , köfte 🤢 evde kıyma bile olmamasına rağmen eve girince köfte kokusu alır kusardım. Arabada giderken müzik çalınca midem bulanırdı🤢
Edebiyacianne Pamuk Çay tiryakisi biriydim günde 1 demlik rahat içerdim şimdi çay kahve içemiyorum evde yapamiyorum🤢🤢 bir de kızartma kokusu malum yaz her yerden koku geliyor inanılmaz kötü yapti beni
Eliffc01 Pamuk Yiyecek olarak etten tiksindim. İnsan olaraksa resmen düzenli olarak herkese bilendim. Bı ara kaynanama giciklandim. Ne yapsa batar hale geldi. Sonra o gecti. Kuzenime sardım. Bu aralar neneme sarıyorum. Catasim geliyor. Sanki eski hosgorum kalmamış,eskiden sineye çekeceğim olayları artık patır patır söylüyorum 😁😁
tugbakguns Pamuk ya gerçekten çok ilginç ilk iki ay eve girmek istemiyordum annemde kaldım hep çok zordu eve girince midem bulanıyordu ruhum daralıyordu
Mgto İlk 3 ay kendi evim kokumda dahil deterjan yemek buzdolabı bulaşık makinesi. vs her şeyden tiksindim. 3 aydan sonra azalarak bitti ama soğan kokusuna olan tiksintim baki kaldı şu an 🥹
Beceriklianne Pamuk ilk oğlumda tavuktan tiksindim. Kokusu dahi rahatsız etmişti bunda herşeyi yiyorum şükür ama lokmalarim küçük küçük olcak yoksa herşey içimi kaldiriyor
Uselemekndz Pamuk tavuktan ve kokusundan , çaydan , eşimin kullandığı deodoranttan ve tursilden 🤮 hala kokusu gelse midem bulanıyor