• Gebelik
  • Gebelikte Uyku Problemi 😴

gulsahklkn ay bende oyleyiimmmmmm 🥺 bu zamana kadar hiçbir problem yaşamayan ben son ayım gelince iyice deliye döndüm

gulsahklkn
    28 haftadayım bende uyuyamıyorum , sıcaklar bi taraftan bunalttı sol tarafına yatıyorum bir saat sonra uyuşmuş oluyorum ayağa kalkınca sol bacağıma bile basamıyorum resmen sonra açılıyor, ayaklarıma buz koyuyorum sürekli o biraz rahatlatıyor ama uyku yine yok😂

-Gokce035- Ay bide parmaklarımı odun gibi hissediyorum resmen takılı kalıyo eklem aralarıma beton dökmüşler gibi oluyor 😂

gulsahklkn yarın 37. Haftaya giriyoruz, soğuk suyun altına giriyorum ama nafile 10 dk sonra gene şıpır şıpır ter içinde kalıyorum 🤦🏻‍♀️ Yani hem sıcak, hem göbek 🥴 karnımın altına yastık koyuyorum yada nevresim katlayıp koyuyorum ağırlığı hafifletsin diye bacaklarımın arasına da aynı şekilde ya yastığı yada nevresimi koyuyorum 🙄

2kizannesi- Bende yatarken bacağımın arasına yastık alıyorum bazen göbeğimin altına koyuyorum ama bu sefer de eziliyormuş hissi geliyo geri çekiyorum 🙄

Nuran1234 Alıcaktım ama son haftalara yaklaşınca vazgeçtim bide çok dönüyorum sürekli aynı pozisyonda kalamıyorum diye güvenemedim

gulsahklkn bende duş alip,ayaklarımı soğuk tuzlu suda bekletiyorum.imkanım varsa,azcık hareket ve dışarda temiz hava almaya çalışıyorum.yatak odasını mutlaka havalandieiyorum

Kpkpkp91 birde uykum yok ise sakin müzik ve biseyler okumaya gayret ediyorum

gulsahklkn uyku problemini yalnızca ben yaşıyorum düşünmüştüm🤦🏼‍♀️dün geceden beri 1 saat bile uyumadım. Uykum tamamen kaçmış durumda. Yatakta sürekli dönüp durmak, sık-sık idrar yapma isteği, sıcak basmaları, nefes darlığı ve s.
              Bir an önce doğurmak istiyorum🙄