• Gebelik
  • Gebelikte Uyku Problemi 😴

Herkese merhaba nasılsınız 💁🏻‍♀️ Bir konuya değinmek istedim herkesin hamilelikte muzdarip olduğu bir konu.. Uyku problemi 😏 Hele son haftalardaysanız iyice sinir bozucu bir durum haline geliyor. Sizlere sorum şu olacak biraz da olsa rahat uyuyabilmek için veya uykuya dalabilmek için yatmadan önce yaptığınız dikkat ettiğiniz şeyler var mı ? Sizleri dinlendiren vücudunuzu rahatlatan uykuya geçişinizi kolaylaştıran ?

gulsahklkn bu tartışmayı sabitledi.

gulsahklkn merhaba kendi rutinimi söyleyeyim ayaklarımı buzlu suya sokuorum içine biraz elma sirkesi döküyorum rahatlatıyor sonra duş alıyorum klima odayı soğutuyor başımı yüksek tutuyorum sol tarafıma yatıyorum

gulsahklkn ay bende oyleyiimmmmmm 🥺 bu zamana kadar hiçbir problem yaşamayan ben son ayım gelince iyice deliye döndüm

gulsahklkn
        28 haftadayım bende uyuyamıyorum , sıcaklar bi taraftan bunalttı sol tarafına yatıyorum bir saat sonra uyuşmuş oluyorum ayağa kalkınca sol bacağıma bile basamıyorum resmen sonra açılıyor, ayaklarıma buz koyuyorum sürekli o biraz rahatlatıyor ama uyku yine yok😂

-Gokce035- Ay bide parmaklarımı odun gibi hissediyorum resmen takılı kalıyo eklem aralarıma beton dökmüşler gibi oluyor 😂

gulsahklkn yarın 37. Haftaya giriyoruz, soğuk suyun altına giriyorum ama nafile 10 dk sonra gene şıpır şıpır ter içinde kalıyorum 🤦🏻‍♀️ Yani hem sıcak, hem göbek 🥴 karnımın altına yastık koyuyorum yada nevresim katlayıp koyuyorum ağırlığı hafifletsin diye bacaklarımın arasına da aynı şekilde ya yastığı yada nevresimi koyuyorum 🙄

2kizannesi- Bende yatarken bacağımın arasına yastık alıyorum bazen göbeğimin altına koyuyorum ama bu sefer de eziliyormuş hissi geliyo geri çekiyorum 🙄