Eylldrnn YeniAnne55 MaşAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben daha öğrenemedim çatlayacağım meraktan
YeniAnne55 Eylldrnn ben 13 haftanın içinde öğrenmiştim cinsiyeti💙benim fazla bi aşermem olmadı ama ilk zamanlar ekşi çok yedim ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler ama alakası yok hala ekşi şeyler yerim😂
Eylldrnn YeniAnne55 ilk tatlıyı çok yedim şimdi tatlı istemiyor canım domatesi tuzlar sadece yaşayabilirim diyebilirim besin olarak çok domates yiyecekleri de tuzlu yiyorum
Yenievlianne YeniAnne55 benim minik kuzum erkek suratım şişti karnım yayık değil gören erkek mi diye soruyor zaten 😂 en azından bende tuttu diyebilirim ama başkalarını bilemem 😁
YeniAnne55 Yenievlianne bendede tuttuda burda bi postun altına yazmıstım yine böyle bişey saçmalama falan demişlerdi bana 😂
Eylldrnn YeniAnne55 doğrudur ya neyse hayırlısı olsun inşAllah ilk kuzumuz ama haliyle merak içerisinde kıvranıyoruz
YeniAnne55 Eylldrnn erkekde fazla kilo alınmıyo karnının futbol topu gibi oluyo kızda karnın yayvanlasıyo 🤔
BeyzaXx Benim de 16+5 sadece 2 kilo aldım. 65 ile hamile kalmıştım 67yim göbeğim çok fazla belli oluyor. Kayınvalidem çok fazla kilo aldın diye baskı yapıyor bana da 😔 sanırım tuzdan dolayı yüzüm çok şiş göbeğim de ayıma göre fazla gibi ama sadece 2 kilo aldım, çok üstüme geliyorlar. Moralim çok bozuk. Şimdiden böyleyse son aylarımda bir öfke patlaması yaşarım gibi
YeniAnne55 BeyzaXx ilk zamanlar bende öleydim piskolojikmen çok yiyodum bende bianda kilo aldım o haftalarda ama sonra aldığmıda verdim😂
YeniAnne55 BeyzaXx boğazım durdu yememeye basladım yani öğünlerimde yiyodum sadece yani diyorum ya beni piskoljikti galba yeme konusu hamileyim çok yiyim çoçuguma yarasın kafasındaydım halbüki ilk zamanlar saten yedğin yaramıyo çoçuğa🤔
BeyzaXx YeniAnne55 ben çokta yemiyorum 🙄 2 kilo için psikolojimi bozdu kayınvalidem. Ah bir de kendi kızının hamilelik kilosuna baksa böyle olmayacak ama işte diyemiyorsun
YeniAnne55 BeyzaXx takma kafana benimde kaynanam hamile kalmadan önce basladıydı sen çok kilo alırsın benide geçersin demeye bırakta senide geçim yani hamile olucam sonucta ama hiç dediği gibide olmadı yüzüne vuruyoruö şimdilerde😂