Asliezgi Shebi94 54 ile başladım 33+5 deyim şuan 68 son ay 70 ile bitirmeyi hedefliyorum inşaallah yani 🙏 Çok dikkat ettim yürüyüş spor ama alınıyor maalesef ama ben allaha şükür ne bulantı ne istifta hiçbir sıkıntı yaşamadım
YeniAnne55 Shebi94 kaçla bitiririm bilmem ama 58le hamile kaldım suan 65 7 kilo almısım 28haftanın içindeyiz herkez son ayda şişersin diyo🙄
kbradefnem60 Shebi94 54 kiloyla başlayıp 76 kiloyla bitirdim. dogum yaptığım 2.gun tartildim 10 kilo gtmisti direk suan 63 üm veriyorum da hala 🙂
Asliezgi YeniAnne55 belli olmuyor benim kilo alımım her ay nerdeyse 3 alarak geçti son aylarda 2 alarak devam ediyorum ama ödemler illaki olmaya başladı
Kardelennnnnuygr Shebi94 ş YeniAnne55 şimdi biri gelir ve derki 35 haftalığım 55 le hamile kaldım 58 kiloyum diye benim sinirler tavan yapar 😂 aynen son ay şişiliyomuş napcaz 😞
YeniAnne55 Asliezgi benimde belli değil sadece göbiş çıkıyo yavas yavas oda dar bişe giymediğinde belli bile olmuyo tuzu çok tüketiyomusum canım
Asliezgi YeniAnne55 hayır özellikle son ay dikkat ediyorum tuz tüketimine daha şişmedim diyebilirim aslında çok az o da bana göre görenler yok bsey diyorlar 😬 Ama yorulunca ayaklarda şişlik oluyor dinlenince geçiyor
Yenievlianne 54 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum 32 haftalık hamileyim 😍 allah tan boyum uzun gören hiç kilo almamışsın diyor 😂😂
Yenievlianne YeniAnne55 😂 yaa aslında bende 1,72 boyum çok fark yok aramızda hamileliğimin başlarında dikkat edicrm 65 ile doğuma giricem diyordum ama bu gidişle 80 i görürüm 😂😂
Asliezgi YeniAnne55 evet evet olması gereken 11 14 bir iki kilo üstü olması sorun değil sağlık olsun gider kilolar Allahın izniyle 🙏🤗
YeniAnne55 Yenievlianne bide şey diyolar kız bebekte daha çok şişersin erkekte şişmessin diye doğruluğu varmı sizce🤔😂
ElifZenginUral 63 ile başladım suan 71 kıloyum.35+3 haftadayız.dikkat ediyorum ama yinede 8 kg aldım🙈🙈
YeniAnne55 ElifZenginUral kız senin takılcak bi kilonmu var doğuma kalmıs surda kac hafta daha ne kadar kilo alabilirsin ki ideal bi kilo bence😂🤔
Yenievlianne YeniAnne55 benim minik kuzum erkek suratım şişti karnım yayık değil gören erkek mi diye soruyor zaten 😂 en azından bende tuttu diyebilirim ama başkalarını bilemem 😁
ElifZenginUral YeniAnne55 artık kiloyu takmıyorumda doğsun bir an önce diyorum.karnım iyice aşağı indi yakındır heralde doğumum😊
Eylldrnn YeniAnne55 MaşAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben daha öğrenemedim çatlayacağım meraktan