Kardelennnnnuygr Shebi94 ş YeniAnne55 şimdi biri gelir ve derki 35 haftalığım 55 le hamile kaldım 58 kiloyum diye benim sinirler tavan yapar 😂 aynen son ay şişiliyomuş napcaz 😞
YeniAnne55 Kardelennnnnuygr öleleride var aman buraya uğramasınlar😂 çocuk çıktıktan sonra o kiloyuda veririz bacım biz dirayetli kadınlrız sonucta😂
YeniAnne55 BeyzaXx takma kafana benimde kaynanam hamile kalmadan önce basladıydı sen çok kilo alırsın benide geçersin demeye bırakta senide geçim yani hamile olucam sonucta ama hiç dediği gibide olmadı yüzüne vuruyoruö şimdilerde😂
Nishaa Shebi94 54 kiloyla hamile kaldim suan 35+5 ve 66 olmusum ☺️ 12 kilo almisim ama göbegim cok yok yani benle ayni haftada olan kisilerin göbegi bayaga ortada ve bacaklarim kollarim zayif cok sükür sanirim sade göbek var😅
denizcim Shebi94 ilk hamileliğimde 72 ile başlayıp 103,5 ile Doğuma gittim.. yine hamileyim oğlum 27 aylık 82 ile kaldım 16. Hafta bitiyor 87 yim ve çok canım sıkılıyor bu duruma
Tomrisinizi Shebi94 34. Haftadayim 58 le basladim 9 kilo aldim bulantim hic olmadi. Yuruyus yaptim hava sartlari elverdignce devam ediyorum hedefim 10 kiloydu ama baktim olmayacak 12 ye cikardim 😂😂😂