İyi akşamlar kızlar. Hamilelikte OMEGA 3 kullanan var mı ? Varsa hangi markadan memnunsunuz. Ben 26 haftalık gebeyim. OMEGA 3 kullanmak için geç mi kaldim acaba
Vitamin, OMEGA 3
Hilalykn 12 de verildi innate pronatal kullanıyorum omega 3 balık yağı vitamin ve minareller var içeriğinde
- Düzenlendi
Hilalykn 4. aya girdiğimden beri omega 3 kullanıyorum sadece. 27 haftalığım şuan. Magis Omega 3 kullandırıyor doktorum. Yeni bitti hatta sordum tekrar aldırdı devam dedi
Hilalykn asla kullanamadım mide bulantısı çok yaptı bende balık ye dedi doktor onun yetine ama iştahım yok bende semizotu yiyorum balıktan sonra en çok semizotunda varmış
Ben vitamin olarak decavit kullanıyorum. Doktoruma sordum gerek yok dedi. Araştırdım herkes kullanıyormuş ekstra omega3.
Hilalykn ekstra kullanmamak için innate kullanıyorum ben
Hdemir1618 semizotu haftada bir tüketmeye çalışıyorum bende.
Imom kullanıyorum
Yazmelegi_ içersinde bütün vitaminler varmış bununda.
- Düzenlendi
Hilalykn Balık yağı, demir, çinko, bakır, b12. İçeriğindeki vitamin mineraller bu şekilde birkaç tane daha vardı ama unuttum değerleriyle birlikte internette yazıyordu. En fazla olan balık yağı elbette. Herhangi yan etkisi olmadı severek kullanıyorum ben zaten sadece bunu kullanıyorum başka kullandığım ilaç yok
Hilalykn preva Duo kullanıyorum memnunum bide şu var sağlık ocağı da bedava vitamin verdi ben önceden preva Duo kullandığım için aynı vitaminleri tekrar almaya gerek duymadım size sağlık ocağında vitamin vermediler mi
Hilalykn yaz olduğu için serin iyi gidiyor birde
Hilalykn hamile olduğumu bildiğimden beri kullandırıyor doktorum ocean mummy kullanıyorum bazen imom da aldığım oluyor
Sunshine__ sağlık ocağı daha yeni d vitamini verdi damla. Başka hiçbir vitamin onermediler de.
Hilalykn Anladım canım değişiyor demek ki ilden ile