İyi akşamlar kızlar. Hamilelikte OMEGA 3 kullanan var mı ? Varsa hangi markadan memnunsunuz. Ben 26 haftalık gebeyim. OMEGA 3 kullanmak için geç mi kaldim acaba

Hilalykn 12 de verildi innate pronatal kullanıyorum omega 3 balık yağı vitamin ve minareller var içeriğinde

Hilalykn 4. aya girdiğimden beri omega 3 kullanıyorum sadece. 27 haftalığım şuan. Magis Omega 3 kullandırıyor doktorum. Yeni bitti hatta sordum tekrar aldırdı devam dedi

Hilalykn asla kullanamadım mide bulantısı çok yaptı bende balık ye dedi doktor onun yetine ama iştahım yok bende semizotu yiyorum balıktan sonra en çok semizotunda varmış

Ben vitamin olarak decavit kullanıyorum. Doktoruma sordum gerek yok dedi. Araştırdım herkes kullanıyormuş ekstra omega3.

Hilalykn Balık yağı, demir, çinko, bakır, b12. İçeriğindeki vitamin mineraller bu şekilde birkaç tane daha vardı ama unuttum değerleriyle birlikte internette yazıyordu. En fazla olan balık yağı elbette. Herhangi yan etkisi olmadı severek kullanıyorum ben zaten sadece bunu kullanıyorum başka kullandığım ilaç yok

Hilalykn imom kullanıyorum canım öğrendiğim günden beri kullanıyorum 36+4

Hilalykn preva Duo kullanıyorum memnunum bide şu var sağlık ocağı da bedava vitamin verdi ben önceden preva Duo kullandığım için aynı vitaminleri tekrar almaya gerek duymadım size sağlık ocağında vitamin vermediler mi

Hilalykn bende 26. Haftadaym bugün kontrolüm vardı hatta .decavit kullandm şuana kadar tek onu bıraktırdı bana demir ilacı yazdı ve balık yiyedigimi söyleyince Solgarin omega 3 vitaminini yazdı en iyisi içlerinden Solgarin olduğunu söyledi fiyat olarak yüksek baya ama inşallah işe yarar

Hilalykn hamile olduğumu bildiğimden beri kullandırıyor doktorum ocean mummy kullanıyorum bazen imom da aldığım oluyor