Mariyete Asyaaammmm peki neler yaşıyorsunuz ağrılarınız sancılarınız var mı benim kafası büyük dedi pazartesi kontrolüm var
3Tospikannesi Metetug merhaba biraz erken oluyor ama gelişimini tamamlamıştı küveze de girmedi ne kızım ne de oğlum
3Tospikannesi Ilaydaerd Normal doğum oldu hayır zayıf ve minikti ama doğduktan sonra güzel kilo alıyorlar
Prensess35e Tugraseda sizinle aynı gündeyim bende ilk gebelikmi acaba doktor sezaryene nasıl karar verdi
Tugraseda Prensess35e 2. Gebelik ilkide sezeryanda üzerinden 6 sene geçti ama normal doğum denemeyi düşünmüyorm
merveliyyy baybarsmom bebek ağırlaştıkça oluyor sanırım uzun süre ayakta kalamıyorum hiç her şeyi dinlene dinlene yapıyorum bende bir kilo bebek bize neler yapıyor
baybarsmom merveliyyy aynı şekilde asla uzuun süre kalamıyorum hemen ayak tabanım ve belim ağrıyor daha bir kiloyla böyleysek 😂
Weyet12 Merve171214 Senaecrin hayır beli değil gebelik şekeri çıktı nasıl olacak bilmiyorum doktoruma gidecem cuma günü
bendeanneoldum_ Weyet12 35+6 olduk oğluşmla rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏 sabırsızlıkla bekliyorum