Canimucizem Weyet12 29+2 olduk bugün Erkek bebek bekliyorum doğum hakkında bir fikrim yok 37.de muayene yapıp öyle karar veririz şekline dedi doktorum sabırla bekliyorum bende vakti zamanında sağlıkla kavuşup evlerimize hep birlikte dönmek nasip olsun🤍
Yrgnnnnnn Weyet12 37+3 olduk zorlu bir hamilelik sürecini atlattık sayılır haftaya oğluşa kavuşuyoruz inşallah 🙏💙
Bsrozby Yrgnnnnnn bende 37+3 oldum 1 saat önce sarı sümüksü bi Akıntım geldi hafifte adet ağrısı gibi bi ağrım var. Doğum mu başlayacak artık 🙈🙈🤲
Aleyna2045 Weyet12 34+4 oğlumu bekliyorum doğum zamanı belli değil ama erken doğum riskim var yinede rabbim biliyor ne zaman doğacağını sağlıkla kucağıma alırım inşallah 🙏🏻
3Tospikannesi Metetug merhaba biraz erken oluyor ama gelişimini tamamlamıştı küveze de girmedi ne kızım ne de oğlum
3Tospikannesi Ilaydaerd Normal doğum oldu hayır zayıf ve minikti ama doğduktan sonra güzel kilo alıyorlar
Aleyna2045 3Tospikannesi canım gelişimleri nasıldı öndemiydi yoksa haftasıyla uyumlumuydu banada 35 - 36. Haftasında doğabilir dedi bende korkuyorum bir sorun olurmu küveze girermi diye
3Tospikannesi Aleyna2045 haftasıyla uyumluydu 2500 gram doğdular bunun içinde doktor 2500 2700 arası olur dedi yarın 2 buçukta randevum var merak ediyorum kaç kilo diye küveze de girmediler
imren_melinarya Weyet12 32+0 olduk bizde bugun kizimla cok heycanliyim 3. Dogumum ama olsun 🥰 sezeryan olcaz ama tarih belli degil henuz
Aleyunll Weyet12 34+6 hafta olduk kız bebek bekliyorum İnci hanımı sağlıkla gelsiinler 🥰🤲 henüz doğum zamanı belli değil bekliyoruz bakalım.
Iremdgn 33+6 olduk biz ne zaman dogum olacağı belli değil Alinkuş ne zman gelmek isterse onu bekliyoruzz
Tugraseda Weyet12 30+3 olduk erkek bebiş bekliyorum 20 eylülde sezeryan günü verdi ama bakalm hayırlısı 🩵
Prensess35e Tugraseda sizinle aynı gündeyim bende ilk gebelikmi acaba doktor sezaryene nasıl karar verdi
merveliyyy baybarsmom bebek ağırlaştıkça oluyor sanırım uzun süre ayakta kalamıyorum hiç her şeyi dinlene dinlene yapıyorum bende bir kilo bebek bize neler yapıyor