Merve171214 Weyet12 20 haftalık olduk kızımız oluyor Elisa’m ikinci doğumum olacak o yüzden günü belli erken gelmezse 29 Kasımda kavuşacağız inşallah 🩷
Weyet12 Merve171214 Senaecrin hayır beli değil gebelik şekeri çıktı nasıl olacak bilmiyorum doktoruma gidecem cuma günü
Papatyaaa__ GokceMom_ bugun kontrole gittik suyu falan iyi dedi azalmamış açılmada yoktu bakalım beklicez dedi🥲eğer gelmezse suni sancı vericek
GokceMom_ Papatyaaa__ hayırlısı olsun hakkında cnm Rabbım sag salım kucagına almayı nasip etsin inşallah
Gzmerk 37+5 olduk biz de doktorumuzun dediğine göre keyfi yerindeymiş kızımızın önümüzdeki haftaya randevu verdi tekrar bakalım ☺️
Sunshine__ Weyet12 28 haftalık olduk Asaf bey ile inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız 😘❤️💙
Bsrozby Yrgnnnnnn bende 37+3 oldum 1 saat önce sarı sümüksü bi Akıntım geldi hafifte adet ağrısı gibi bi ağrım var. Doğum mu başlayacak artık 🙈🙈🤲
Yrgnnnnnn Bsrozby yalancı kasılmalar başladı. Benim ilk aylarından beri öyleyim hep olıyor. Ama düzenli olursa mutlaka gidin hastaneye. Sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşallah 😍