kubraaksoy oy hadi inşaAllah su gibi doğumun olur ben yanlış ikindim ebeler yoktu yanımda kesim çok ama çok var sen ebeler dinle ikinmani doğru yönelt inşaAllah çok rahat doğumun olacaktır sancı anında sümmes sebile yesseruhu abese suresi 20.ayet inan kesilmeyi hissetmedim bunu okurken bol bol salavat getirdim yavrumu kucağıma aldım dedim Allahim sana binlerce kez şükürler olsun ama sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım eşine söyle yada hastaneye gelecek olan kişiye mutlaka meyve suyu çikolata kek tatlı bir şey olsun yanında aniden benim gibi olmazsın inşaAllah gözlerini kapat yavrunu hayal et korkma ağlamak istersen ağla bende çok ağladım bilemezsin neden agladini da bir tane de havlu olsun çantada eve geçmeden kendini bacaklarını yıkarsın temiz pedini takar temiz kıyafetini giyer gelirsin hem sıcak su rahatlatır iyi gelir Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin vatana millete hayırlı Salih evlat olsun Rabbim acısıyla imtihan etmesin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaAllah duam seninle ❣️