kubraaksoy Mutluemos Allah razı olsun senden de annenden de. Şimdi çıktım doktorun yanından nst dunkune benzerdi yarın sabah tekrar gel dedi
kubraaksoy Mutluemos bence gece dogurucam ama hangi gece bilmiyorum 😅 Gece sancılarım daha düzenli ve şiddetli oluyor çünkü
Hamalp kubraaksoy amiiinnnn insAllah keten tohumunu 1 saat önceden ıslatıp içmek sarımsak yurmak pelvis kaşlarını guclendiriyormus 2 hafta kala yapilmaliymis bende sarımsak yutcam artik
Mutluemos kubraaksoy annem doğuma yakın gece mi gündüz mü uykun bölünüyor dedi dedim gece gerçekten de gece doğum yaptım 😂 bebisler önceden haber veriyor
birgaripana_ kubraaksoy bi yerde duymuştum bu gece doğurma atalarımızdan geliyormuş kadınlar kocalarının işten gelmesini beklermiş doğurmak için nasıl oluyorsa 😁 bu böyle nesilden nesileeee işte sana geçmiş 😁 Allah kolaylık versin bacım
kubraaksoy Mutluemos benim de hep gece bölünüyor bakalım ne zaman gelecek ama gece sancılar daha düzenli ve daha siddetli
Mutluemos kubraaksoy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz kardeşim Rabbim bir avazda yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşaAllah hayırla
rosemomm aayyy inşallah sağlıkla al kucağına bizim de çok yaklaştı güzelce doğum hikayelerimiz olsun inşallah kolaylıkla atlattığımız bebeklerimizi kucaklayıp kavuştuğumuz güzel doğumlarımız olsun🌸
kubraaksoy Mutluemos Alininannesiiiiiii Ess91 Nst deyim sancılar tavan yaptı 100 ler 80 ler havada uçuşuyor 😅😅 nst bittikten sonra bir de açıklığıma bakacaklar şimdilik durum böyle kizlar
Alininannesiiiiiii kubraaksoy anladim canim erkek bebek gec gelir diyorlar da benimki de erkek senin ki zamanında gelmis masallah bende 38 lerde doğum yapmak istiyorum 40a kadar dayanamam 😂 Allah yardımcın olsun bir avaz da kurtul insallah