Nst de sancım çıktı ve 2 cm de acilmam var imza atıp eve geldim tahmini doğum ne zaman olur şimdi ne yapmamı önerirsiniz
Sancı ve 2 cm açılma
kubraaksoy kaçıncı haftadasnz
Yazmelegi_ 38+1
kubraaksoy yürüyüş yap ağrın gelirse comel sıcak duş gir
kubraaksoy sancınız olduğunu anlamış mıydınız karnım sertleşiyor da anlayamıyorum ne olduğunu 37+4teyim
24-48 saat arasinda dogar diye tahmn ediyorum . Sancilarin 3 dakkaya dusunce hastaneye git . Bol bol duş al . Agrin geldikce eğil . Yürü . Bol bol dua et . Kendini akısa bırak . Evet daynilmayacak agrilar olacak ama sen bebegini kucagina alacagin saate odaklan stres yapma . Uykusuz gecebilir gecen yaninda destek biri olsun . Hayirla kurtul bende 37deyim banada dua et olurmu saglkla gelsin yavrun
kubraaksoy yürüyüş yap eğil kalk sıcak duşa gir
balbebek_ dün gece daha çok agrimisti bu nst dekine göre. Bu sancıları hafif bı şekilde hissettim.
Ikimelekannesi38 zaten bugün sadece 2 saat uyudum 😥
İnşallah dayanabilirim teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin ben de dua ediyorum
kubraaksoy ne imzası attın
bendeanneoldum_ yatisi reddettigine dair imza
kubraaksoy anladım canım inşallah günü gelince sağlıkla kucağına alırsın
bendeanneoldum_ amin inşallah
kubraaksoy elinizden geldiğince bol hareket yapın sancı geldikçe eğilip kalkın ne kadar hareket olursa o kadar iyi bende aynı durumdaydım çok geçmeden 48 saat içinde doğum yaptım yavrumu kucağıma aldım
Ozlmm0 az önce yarım saat yürüyüş yaptım ara ara öyle bı baskı oldu ki yuruyemedim şimdi de afedersiniz ama eşimle birlikte olsam mi diye düşünüyorum ardından abdest alırken sıcak su tutarım vücuduma öyle dusunuyorum Allah kolay doğumlar nasip etsin
kubraaksoy Amin sıcak su da çok iyi geliyor rahatlatıyor
kubraaksoy nasılsın iyisin inşaAllah
Ozlmm0 sıcak suya girdim bı 5 dk falan öylece oturdum 15 dk boyunca da vücuduma sıcak su tuttum rahatladım biraz ama uzaninca belim falan ağrıyor ya acilmam hızlıca ilerler kolay bı doğum olur inşallah
Mutluemos duş aldım bekliyorum sancılar siklasirsa veya şu falan gelirse hemen gidicem hastaneye bebek kendini kasıyor kastikca da alt tarafıma baskı yapıyor şimdilik durumlar böyle dualarınızı esirgemeyin 🌺🥲
kubraaksoy Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah ihmal etme benim doğumda suyumu patlattı sen sıcak suyla kendini yıka beline ayetel kürsü okurken ovala sümmes sebila yesseruhu bol bol bunu çek korkma hiç vajinana sıcak su tut açılma artıyor özellikle tuvaletini yaparmış gibi otur öyle sıcak su tut çok afedersin kaka yapma hissi gelirse anla ki bebis geliyor açılma 8 cm falan olmuş.