defnezumram lavobya gitigimde sürekli geliyor
Doğum belirtisimi acil
Hirasongul peki tutabiliyor musun hani çişimizi sıkarız ya bunu yapabiliyor musun
defnezumram lavobta bunu yapamıyorum tutamıyorum
Hirasongul bu kadar çok çişinin gelmesi ve tutamaman normal değil ben hiç doğum yapmadım ama annemin beni erken doğurduğunu ve sürekli çişinini geldiğini tutamadığını hatta artık evde çamaşırı kalmayınca babamın çamaşırıyla doğuma gittiğini biliyorum
defnezumram devam ederse bı hastaneye goruncem sırt ağrım da çok
Bence hemen gidin büyük ihtimal suyunuz geliyor şeffaf kokusuz bişeyse suyunuz zaten benim de 34 te yavaş yavaş gelmeye başladı sonra bi anda boşaldı istemsiz tutamadım
Allah korusun su git gide azalınca malesef bende ve bebekte enfeksiyon oldu bebeğim küvezde yattı suyum bir gün önceden yavaş yavaş gelmiş anlamadım suyum azalmıştı gittiğimde
Tutmaya çalıştığın da tutamıyorsan ve çok geliyorsa neden hala duruyorsun sana da bebeğine de zararlı bence hemen gitmelisin hayırlısı olsun
Hirasongul bekleme canım niye bekliyorsun git hastaneye suyun geldiyse bebeği tehlikeye atıyorsun şu an en azından iğne vurur suyu keserler
defnezumram ya geçen böle oldu gittim suyu iyi dedi gene aynımi diye düşünüyorum
Hirasongul gitmeden bilemezsin ki ben lekelenmem oluyordu kaç kere gittim en sonunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı hamilesin sonuçta karnındakini de düşünmek zorundasın en azından kafan rahat olur keşke demekten iyidir
Hirasongul Canım bence git yine de görün. Belki bu kez evladınla kavuşma vaktin gelmiştir
Duyguuus6 lavobya gitigimde öle oluyor
Betus16 gidecem canm
defnezumram doktorumda ayin 10 da gelirsiniz demisdi gün vermek için bı sıkıntı görünmüyor demisdi şimdi böle olunca ehmami yapıyorum diye düşünüyorum
Hirasongul 20 gün var nerdeyse ama hani yakın bi zaman değil ki bebeğin pozisyonunu söylemiş miydi makat gelişli yada baş aşağı diye
defnezumram kafası aşağıda demisdi
defnezumram sezeryan benimki ikinci gebeliğim
Hirasongul benimki poposu aşağıda sürekli ayağını mesaneme koyuyor o yüzden çişim geliyor sürekli acaba o yüzden mi dedimm ama yinede baktır derim ya ne kaybedersin
defnezumram blmyrm ki ya cnm en son aylarda hep bu sorunlarla karşı karşıyayiz