kubraaksoy Medine_yasar05 ben de alttan oldum da bı kadın vardı Allah’ım çok sertti ya korktum 😅 inşallah iyi insanlar denk gelir doğumda. Ben normal düşünuyorum bı sıkıntı olmazsa Hangi hocaya gidiyorsun cnm
Medine_yasar05 kubraaksoy benimkisi hangisi denk gelirse cnm sürekli aynı doktor olmuyor benimkisi sezaryan kaç haftalık hamilesin
kubraaksoy Medine_yasar05 38 +1 haftalık hamileyim. Su an sancılarım başladı yalancı mi bilmiyorum ama 20 dk da bir giriyor belden karna doğru ve makatima doğru da baskı var
Ayazz-A Gulsbaby doğumdan sonra yanınıza sınırlı kişi mi alındı oda flan nasıldı özel mi tuttunuz aile yakınları da gelebilir mi
kubraaksoy Medine_yasar05 valla bakalım benim nst de ne çıkacak. Şu an da kasik ağrısı kuyruk sokumu ağrısı ve makata doğru baskı var Allah’ım acaba doğuracak miyim 😅😅😅
kubraaksoy Ssstelli normalde almıyorlar ama benim eşim de oranın personeli diye eşim giriyor benle beraber
Ssstelli kubraaksoy teşekkürler ederim Ayşe hanımı çok öneren oldu o yüzden randevu aldım ama eşim de görmek istiyor bebeği o yüzden sormak istedim. Renkli ultrason var mı onu da öğrenebilir miyim
Ayazz-A kubraaksoy Doğum için refakatçi olarak sadece bir kişiyi alıyorlarmış doğru mu o bilginiz var mı
kubraaksoy Ayazz-A evet o şekilde ama bir de özel odalar var oralar ücretli oluyor orada durumlar nasıl kaç kişi kalıyor tam bilmiyorum