kubraaksoy Ben on dokuz Mayıs üniversitesinde dogumumu yapacagim insallah. Ebeler calisanlar nasillar süreç nasıl işliyor doğum yapanlar tecrübelerini anlatabilir mi☺️
Medine_yasar05 kubraaksoy cnm bende orda doğum yapacağım on dokuz Mayıs tıp fakültesinde de hatta Çarşamba günü Allah’ın izniyle gün verecekler artık bende merak ediyorum ama bir defasında doğumhane ye çıktım Altan muane etmeleri için ebeler ve çalışanlar çok ilgiliydi
Ayazz-A kubraaksoy Doğum için refakatçi olarak sadece bir kişiyi alıyorlarmış doğru mu o bilginiz var mı
kubraaksoy Medine_yasar05 ben de alttan oldum da bı kadın vardı Allah’ım çok sertti ya korktum 😅 inşallah iyi insanlar denk gelir doğumda. Ben normal düşünuyorum bı sıkıntı olmazsa Hangi hocaya gidiyorsun cnm
Medine_yasar05 kubraaksoy benimkisi hangisi denk gelirse cnm sürekli aynı doktor olmuyor benimkisi sezaryan kaç haftalık hamilesin
kubraaksoy Medine_yasar05 38 +1 haftalık hamileyim. Su an sancılarım başladı yalancı mi bilmiyorum ama 20 dk da bir giriyor belden karna doğru ve makatima doğru da baskı var
Ayazz-A Gulsbaby doğumdan sonra yanınıza sınırlı kişi mi alındı oda flan nasıldı özel mi tuttunuz aile yakınları da gelebilir mi
kubraaksoy Medine_yasar05 valla bakalım benim nst de ne çıkacak. Şu an da kasik ağrısı kuyruk sokumu ağrısı ve makata doğru baskı var Allah’ım acaba doğuracak miyim 😅😅😅
kubraaksoy Ssstelli normalde almıyorlar ama benim eşim de oranın personeli diye eşim giriyor benle beraber
Ssstelli kubraaksoy teşekkürler ederim Ayşe hanımı çok öneren oldu o yüzden randevu aldım ama eşim de görmek istiyor bebeği o yüzden sormak istedim. Renkli ultrason var mı onu da öğrenebilir miyim