1prensesannesi_ oy bana neler dediler 48 le kaldım 47 ye indim 68.900 69 kg ile doğuma girdim her goren sen çok sismişsin veremezsin bu kiloyu vs dedi ne hakaretler aşağılamalar duydum 🤐 22 23 kg kadar almıştım ve doğumdan sonra ilk altı ayda 26 27 kg verdim 🫣 kimseye kulak asmayin elbette kilo alıyoruz ister istemez hiç bir şey olmasa vitaminler şisiırıyor ödem oluyor vs bunlara takılmayın. Ödem için tuzu çok çok azaltmanızi ve biraz yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim birde ödem çoksa tansiyon ölçümü yapın düzenli olarak yükselirse doktorunuza danisin mutlaka. Doğumdan sonra bebeto ne kadar meme isterse o kadar emziren gak meme guk meme🙃 emzirmek günde 500 kalori yaktiriyor emzirme sürecinde de çok kilo problemini kafaya takarsaniz bir diyetisyen ile ogunlerinizi duzenleyebilirsiniz kendi kendinize yemeniz den kismayin aman bu sefer süt azalıyor diyetisyen uygun bir diyet verir hem sağlıklı beslenmiş olursunuz hem sutunuz azalmaz hemde kilonuzdan çok rahat kurtulursunuz. Belki gerke bile kalmaz diyetisyene stres yapmayın hic🌸