Nhlhmz11 1prensesannesi_ ben 37 haftada 26-27 kilo ile doğuma girdim, ilk bir ayda çok hızlı gitti kilo, şimdi kızım 4 buçuk aylık oldu ve benim sadece beş kilom falan kaldı , o da çok belli olmuyor , bol bol emzirmek ve bol bol su içmek kilo verdiriyor 😇
Nhlhmz11 senaacik bende öyleydim , 37 haftada 27 kiloyla falan doğuma girdim :) şuan dört buçuk aylık kızım ve beş kilo kadar kaldı, o da gider yakında 😇
senaacik Nhlhmz11 ayy ben de 27-28 almış olarak girerim diye düşünüyorum çok iyi vermişsin canım inşallah bana da nasip olur hayırlısıyla🌸
cokkasmabeabi 1prensesannesi_ siz kilolu değil gebesiniz. İki doğum yaptım birinde 20 birinde 14 aldım 51 kg halime geri döndüm kuru tahta olarak. Özel hiçbir şey yapmadım sağlıklı bir metabolizma varsa zaten veriyorsunuz o kilolari
Nerfemm 1prensesannesi_ en nastan beri metopolizma sorunu ve kabizlik sorunu yasayan ben ilk ayalrdan basladim ayda 6 7 kilo almaya. Dedim eyvah 150 kilo olurum. Böyle giderse. Neyseki son ayda yani simdilerde yiyemiyorum da alimım yavasladı. 66 ile hamile kaldim suan 102yim ben kadar almamissindir eminim. 36 almısım😭😭😭 2 haftaya dogumum var he bu arada 173 boyum 100gostermiyomusum. Eski tecrübemden biliyorum 40 günde 20 kilo gitmisti bende. Önemli olan sonrası emzirirken tatlı istegi cok oluyor o konuda tatlidan uzak durursan 6 ayda hepsi gidiyor. Ben valla millet icin bile ols aeve tatlı sokmıcam onemli olan benim gelene gidene verecegim ikram umurumda degil. Kiloya fena taktım bende simdiden planlar yaptim ilk iki ay sadece kendim dikkat edecem sonra sıvı fazla tüketerek bebegin sütü olaun diye saglikli beslenmeyle yavastan diyetimsi beslenicem hamurlar tatlılar abir cuburlar olmıcak falan filan. Herşey bizim 3limizde canim
Eylulpera 1prensesannesi_ söyleyen annen adeolsa ver ağzının payını senin paranı yemiyorum de mesela, yada ay sorma ya çok aldım de kendinle dalga geç o zaman asla ileri gidemeyecekler susacaklar … Kilo vermene gelince bol sebze meyve hareket ve bol su tuketeceksin başka yolu yok hem çocuğunun sütü bol olacak hemde siz kilo vereceksiniz .. ayrıca en güzel kiloyu emzirirken vereceksiniz .. tabi zararlı yiyecek ve içeceklerden uzak durursaniz ..
Tgcgkhn 1prensesannesi_ kaç kilo aldınız doğumdan sonra duyduğum kadarıyla süt diyeti varmış onu araştırın
Tgcgkhn 1prensesannesi_ şimdiden diyetisyene git bence son ayda daha çok kilo alınıyormuş bende gideceğim 🥹
MadameHappy34 1prensesannesi_ Üzülerek söylüyorum doğumda 6-7 belki gider o da giderse sonrası süt olsun diye insan yemeyecekse de yiyor ben 10 kilo almıştım doğum ile 7-8 gitti 2 kaldı ki doğumum çok zordu o ara gitti diye düşünüyorum.
eelliiff01 1prensesannesi_ ben ilk hamileliğimde 45 kg aldım ve kızım 23 günlükken diyetisyene başladım ve asla sütümü etkilemedi güzel zayıflattı tam tersi sütüm yağlandı kalitesi arttı. Ve düzenli yürüyüş yaptım günlük 10 bin adım şartı koydum inan 3 ayda 35 kg mu verdim korkma bol bol yürü tavsiyem sana güzel yağ yakıyor ve emzirirken çok acıkıyorsun evet ama gece yemek yeme su iç her acıkmanda su daha çok süt yapıyor bence
happyson 1prensesannesi_ doğumdan sonra kendiliğinden gitmişti bende ekstra hiç bir şey yapmadım emzirmek 500 kalori harcamana sebep oluyor zaten kiloya çok takılma. Çevremdeki herkeste de genelde böyle olduğuna şahit oldum. Tabi süt yapar diye fazladan kalori almamaya Çalış ☺️
ZeynepNur5274 1prensesannesi_ ah bana neler dediler 40 kuranına elbise bakıyodum oğlumun bulamadım götüne göre elbise bulamadınmı dediler varil gibi olmşsn mu dediler . Ah neler neler 70 le hamile kalfm 86 kilo doğuma gittim 60 kiloya düştüm o konuşanlar sonra çok zayıflamışsın daha verme dediler . Çok duymaa doğur bol su iç süt olması için öğünleri azalt yetiyo
Miniikmucizem 1prensesannesi_ 37+0 18 kilo aldim milleti takma bosver kilo almasan bisey yemiyomusun derler elalem konusacak bisey bulur🤷♀️
1prensesannesi_ Miniikmucizem aynen çok haklısın valla herşeyi konuşur bu elalem aslında elalem değil kendi akrabalarımız konuşuyor öncelikle onların yapmaması lazım destek olacaklarına köstek oluyorlar 🥴😑🤦
AyseNurdogan ElifKarata bende kendimi bildim bileli hep kilo vermekle uğraşan biriyim. 89la hamile kaldım şuan 88 kiloyum. Bebeğin kilosu da çok iyi haftasına uyumlu. 38. Haftadayım. Doğum yaptım yapacam ama hiç kilo almamışım şükürler olsun. Ama çevredekiler o kadar saçma sapan konuşuyor ki. Bebeğin hiç kilo almaz hastalıklı doğar, asıl mesele doğumdan sonra emzirirken çok kilo alırsın dediler hep. Kimseyi takmadım. Hamileliğimde almadığım kiloya seviniyorum doğumdan sonra da kimse ağzıma tıkamayacak sonuçta sağlıklı süt yapıcı şeyler yiyerek kontrol altına almam lazım
ElifKarata AyseNurdogan çok iyi almamışsın benm 2. Gebeligim bu ilkinde 11 kilo almistim ama 4 buçuk kilosu bebekti 5.6 kiloda hemen gtti 1 haftada ne yazkki emzirirken 8.9 kilo aldm bu istemsizce olan bisey bu arada bebeğim memeden inmezdi emzikce felaket acikiyordum 🥰 önemli olan emzirme zamanı sanrm bende öyle olmuştu ve o kiloyu memeyi birakinca 1 sene de zor verdim diyetlerle.