Nurmert Tuba_cagla o ilaç beni de çok kötü yapmıştı , ishal , karın ağrısı , halsizlik ve kusmamı da arttırmıştı doktorumla görüşüp ilacı değiştirdik sonra bi problem yaşamadım
rabiatkncee Tuba_cagla kaç haftalıksın canım ben pembe olandan kullanıyorum gnyferon diğerleri çok kötü kokuyor pembesi jelibon gibi çok rahat aslında kokmuyorda 🌸
sevgi9654 Tuba_cagla Normalde kan/demir ilaçlarının sabah kahvaltıdan 1 saat önce içilmesi gerekiyor. Ama benim hamileliğimde tiroidim çıktı. Sabah tiroid ilacı içtiğim için demir ilacını akşam yemeklerinden 1 saat önce aç karnına içiyorum. Tabi hapı içmeden de en az 2 saat hiçbir şey yemiyorum aç olmak için
Dilsahela Kızlar bende aynı kan ilacını kullanıyorum sabah aç karnına 1 saat gecıp tiroid ılacınıda ıcıyorum oda 40 dakka bekliyorum bır ıkı gundur çok kötü oluyorum bugun iki kere kustum kahvaltıdan sonra içsem kan ilacını sıkıntı olurmu
MucizemMart Tuba_cagla sabah iciyodum kustum doktorum zorlanirsan tok karnina ic dedi bugun kahvaltidan sonra ictim boyle yapicam kusmamak icin
Ao526- Tuba_cagla gece Prilam içip yatıyordum. Sabah erkende 6-7 gibi kan ilacını içip geri uyuyordum saat 10 gibi uyanıyordum. Hiç bulantı vs yaşamadım belki Prilam sayesinde belkide uykuyla devam ettiğim için 🙈 Erkenden uyku haliyle alıp tekrar uyursanız belki bulantınız etkisini düşürür
Kmsl0148 Tuba_cagla ben kullanıyorum ama aç tok her şekilde içiyorum sabahları unutuyorum aç karnına içmeyi.İcmeeen önce agzine bir parça biseyler al onunla birlikte yut .Şekerin yoksa tatlı şeyler ye.Seker bulantıyı alır tuz daha çok bulandırır unutma
Nurmert Tuba_cagla sizede geçmiş olsun 🙏 şuanda ferrum fort kullanıyorum bu yan etkilerin hiç birini yaşamadım, doktorunuz ile görüşürseniz değiştirir ilacınızı
elifozr Tuba_cagla merhaba ben gynoferon içiyorum doktorumun önerisiyle kesinlikle bir yan etki yok söylediğiniz ilacı da içtim ciddi dokunan bir ilaç mideyi mahvediyor rennie duo süspansiyon alabilirsiniz bulantı için ama bence doktorunuza söyleyip gynoferon yazdırabilirsiniz etken maddesi her şeyi aynı zaten
Tuba_cagla elifozr sağlık ocağında zorla aldirdilar bana kesin kullanman lazım diye kendi doktoruma henüz gidemedim ama mutlaka söyleyeceğim