Tuba_cagla Arkadaşlar herkese merhaba Gyno Ferro Sanol kan ilacını kullanan var mı varsa bulantı durumuna nasıl çare buluyorsunuz birde tok karnına içmek olurmu sabahları aç karnına diyolar ama çok kötü oluyorum cevaplarsanız çok memnun olurum
Belinay_duam Tuba_cagla bana çok ağır gelmişti kullandığım her gün mahvetti beni sonra doktorum değiştirdi
runkli0606 Tuba_cagla tok karna içiyorum birde sabah içmiyorum öğleden sonra içiyorum bi sıkıntı yaşamadım
Hazarsmom Tuba_cagla ben kullandım. Gece uyumadan, bazende uyku arasında gece ⅔ gibi wc’ye kalktığımda içiyordum. Doktorumda gece içmem gerektiğini söylemişti. Hiç mide bulantısı yaşamadım. Çok şükür 20 gün önce doğum yaptım bi sıkıntı olmadı kan değerlerimde.
Nefised Kullanıyorum kötü koktuğu için tok karna içiyorum kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum genelde ben günde 2 kez kullanıyorum
Mervekim Doktorum aç karnına akşam yemeğinden 1 saat önce almam gerektiğini söyledi sabahta içebilirsiniz ama onu içtikten sonra özellikle süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyor 1 saat boyunca demir emilimini azalttığı için bu şekilde öneriliyor 😊
miniskesi Tuba_cagla bana da sabah aç demişti çok sıkıntı yaşadığım için gece uyumadan alıyorum artık içip uyuyorum sorun olmuyor böyle deneyebilirsiniz
Minik_2 Tuba_cagla aç karnına aldığımda midem çok bulaniyrdu.doktor tok karnina da alabilrsin almamaktansa hiç demişti .bende öyle yapıyorum tok karnına bişey olmuyor
Mtubaaa Tuba_cagla ben içtikten hemen sonra kusardim doktora söyledim tok karna iç dedi sonrasında bı sorun yaşamadım tabiki kabızlık yaptı bende gaz yapiyordu
Masal-10 Tuba_cagla Ben gece yatarken tok içiyorum sıkıntı yaşamadım (Doktorum o şekilde içmemi istedi sabahtan decavit içiyorum kahvaltı sonrası aynı anda ikisi olmaz diye akşam uyumadan içiyorum tok karna sabah aç karna birde tiroid ilacım var hepsi üst üste gelmesin diye
Nurbanu5461 Tuba_cagla ben kullanıyorum tok karnına günde 2 sefer benimde 39. Haftama giricem mide bulantılarım vardı o yüzden hep tok içiyorum doktor önerisi ile hiç miğdem bulanmıyor yemekten 2 saat sonra içebiliyorsun
Elifkodalogluuu Tuba_cagla banada çok bulantı yaptığı için kahvaltıdan 1 saat sonra iç dedi doktor öyle kullanıyorum ama buna ek mide yanması olduğu için rennie şurup verdi