Nurmert Tuba_cagla sizede geçmiş olsun 🙏 şuanda ferrum fort kullanıyorum bu yan etkilerin hiç birini yaşamadım, doktorunuz ile görüşürseniz değiştirir ilacınızı
ChemistrySK Tuba_cagla ben kullaamnamiyorum onu midemi bulandiroyor asiri derecede karin agrisi vs o yuzdne bu kez direk soyledim içemiyorum diye bana fertamir saset yazdi de toz seklinde ilik suya katip iciliyor cok tatli bişey ama en azindan mide bulandirmiyor doktorunuza sorabilirsiniz
Sevil17 Bende kullanıyorum ikinci kutuma geçtim. Gece yatmadan önce içiyorum. Tok olmak gerekiyor.Bir sıkıntı yaşamadım. Eczacı bir uyarıda bulunmuştu süt ve süt ürünleriyle kullanma dedi. Süt yoğurt vs yediysen üstünden 1 saat geçsin öyle iç dedi.
Tuba_cagla elifozr sağlık ocağında zorla aldirdilar bana kesin kullanman lazım diye kendi doktoruma henüz gidemedim ama mutlaka söyleyeceğim
AsyA_34 Tuba_cagla Ben sabah aç karnına alıyorum 1 saat sonra da kahvaltı yapıyorum bir sıkıntı olmuyor
Ece56 Tuba_cagla sabahları aç karına içemedim. Yatmadan önce içiyorum. Öncesinde 2 saat falan bişey yemiyorum. Uyandığımda etkisi kalmamış oluyor.
esnyz14 Tuba_cagla Ben kullanıyorum ve hiç bulantı yapmadı ama sabah aç karna değil akşam yemeğinden 1 saat önce içiyorum zaten doktorum ve eczane de aynı şekilde söylemişti . Sizde böyle kullanabilirsiniz
Lafayette Tuba_cagla doktorum gece yatmada yada tualete kalkınca iç dedi. Aç iç ki emilimi iyi olsun dedi. Tok karnına içilmez diye biliyorum. Bulantı fln yasamadım çok şükür
Dilan2 Bende kullanıyorum ama dünden beri sağ kasık üstünde aşırı ağrı var sancı mı ağrı mı beni öldürüyor iki büklüm oluyorum. 25 haftalığım yaşayan var mı