Annesininselini Ada24 garmastan pomat kullan hic yara olmuyo devlet karsilamyo zaten ve kesinlikle cok işe yaryor bende 20 kasmda dogum yaptm hoc yara olmadi
melise Ada24 mumsy natural kullandın Mı canım.? Doğum yapan arkadaşıma ebenin tavsiyesi zeytinyağı sürüp streçle göğsünü sarmaktı.Ona iyi gelmişti..Tez zamanda geçer inşallah yavrunu rahatça emzirirsin..🙏🏻
Esmakiral Ada24 ben kullanmadım henüz ama kullanan çok yakın arkadaşlarım var hepside memnun yara olanı bile iyileştirdi hemen
gozdecetinkaya Hnd77 Ben soğan olayını denedim,tam tersine benim çocuk emmedi bile :( Arkadaş tavsiyesi ile silvernurse aldım.bir ohh çektim valla :)
Neseyakut Elif7781 bende almayı düşünüyorum da . 24 saat hep taktınız mi . 40 dk diyorlar da . Emin olamadim
Aydanbrahimli Annem soyledi bal iyi geliyormus bal surup posetle baglayin. emzirdiginizde silin sonra yeniden surun. ben daha dogurmadim eger olursa bende boyle yapacagim😬
deletedmom734 Ada24 ben daha doğurmadım ama garmastan pomad ı çok duydum yarın son kontorlüm var gidince alcam inşallah
ikizlerinmelosu Ada24 kantron yağı sürüp kalkanla korumak lazım yağ kıyafetlere temas etmeden duracak ki iyileştirsin çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin
ElifKural Esmakiral bende yorumlara göre ilerlemeye çalışıyorum ne yapmam gerektiğine karar veremedim
Nergissss94 Ada24 bende vaktinde cok cekdim.ilk oglumu yara yuzunden sutden kesdim 15 gunlukdu daha.simdi cok pismanim.😣ikincide ama kanaya kanaya emzirdim.inan emdikce ben bagirip agliyordum.3 ay hic bisey fayda etmedi.ben emzirmeden once sutu biraz basip meme ucuna suruyordum bide bitirdikden sonra.benimki vallaha oyle kecdi 3 ayda.🙂