Ada24 Kızlar doğumum oldu 25 Kasımda dünden beri göğüslerim felaket acıyor kanıyor lansinoh kullandım ama fayda etmedi varmı öneriniz ne olur yardım edin. Mama vermek zorunda kalıyorum.
Haticeozturk Ada24 ben gumus kapaklari siparis ettim.canim ayva çekirdeği ni az bi.suya koyup dolaba köy jel oluyo iyi geldiğini söylüyor tahin yağı iyi geliyomus birde bal mumu varmış onu eritip surmekde daha iyi geliyormuş
Elif7781 Ada24 avent göğüs Kalkanini hiç çıkarmadım diyebilirim krem ve bitkisel şeylerden bi fayda görmemiştim
Cigdemilkar Ada24 kendi sutunu surmende baya etkili oluyormus ben henuz dogum yapmadim ama cevremden duydugum kadariyla
Neseyakut Elif7781 bende almayı düşünüyorum da . 24 saat hep taktınız mi . 40 dk diyorlar da . Emin olamadim
ikinciannelikicin Ada24 canim olabildigince kuru ve temiz tut. Gogus pedlerinden kullanabilirsin her emzirmede degistir. Imkanin varsa gumus gogus kapaklarida cok ise yariyor diyorlar.
melise Ada24 https://www.annesininmelegi.com/2013/08/22/listecianne/emziren-annelerde-meme-ucu-catlaklari-tedavisi-gogus-ucu-yaralari-nasil-onlenir-meme-ucu-yaralari-nasil-tedavi-edilir/bebek-anne-bakim-uyku-beslenme-gelisim-anne-baba-gaz-emzirme-gogus-aglama-sut-annesutu-bebektegaz-sut-pompasi-gogus-pedi/bebek-hazirligi-bebekler-icin-esya-secimi-bebegim-alisveris-donence.html Canım buraya bi göz at istersen😊Ben de henüz kullanmadım araştırıyordum çok olumlu şeyler okudum.inşallah faydası olur🙏🏻Çok geçmiş olsun..
Ada24 Elif1147 yara oldu kanadılar göğüs pedi bile acıtıyor düşünün acaba alsam gümüş kapak iyi gelirmiki
Aybukealtintas Ada24 ben gümüş kapak kullanıyorum onun dısında da kombucha ve kantaron yagı sürüyorum ama yine de acıyor valla yara oluyor
Ada24 Aybukealtintas gümüş kapak işe yaramıyormu diyorsun canım? Ya kullanmadığım krem kalmadı 5 günde mahfoldum. Yara iken gümüş kapak iyileştirirmi sence? Alsammıki okadar çokta masraf ettimki kremlere
_RainBow Ada24 bana bepanthen iyi gelmişti ama çok yara olmamıştı yani bu durumda nasıl olur bilemiyorum. Emzirdikten sonra yoğun bir şekilde sürüyordum,emzirme öncesi iyice temizlemek lazım,göğüs kalkanları falan varmış onlarda işe yarıyor sanırım.
Esmakiral Ada24 ben kullanmadım henüz ama kullanan çok yakın arkadaşlarım var hepside memnun yara olanı bile iyileştirdi hemen
Elif1147 Ada24 hemen iyileşir ben kullanıyırm.hatta bana kantron yağı sür dediler çıkarıp onu sürdüm birgünde yara oldu hemen geri taktım geçti
melise Ada24 mumsy natural kullandın Mı canım.? Doğum yapan arkadaşıma ebenin tavsiyesi zeytinyağı sürüp streçle göğsünü sarmaktı.Ona iyi gelmişti..Tez zamanda geçer inşallah yavrunu rahatça emzirirsin..🙏🏻
ZeynepSabancay Ada24 madecassol diye bir ilaç var. Bir günde iyileştirir. Ama bebeğinizi emzirmeden önce memelerinizi iyice YIKAYIN.