Elif1147 Ada24 hemen iyileşir ben kullanıyırm.hatta bana kantron yağı sür dediler çıkarıp onu sürdüm birgünde yara oldu hemen geri taktım geçti
gozdecetinkaya Ada24 bende de çok sıkıntı olmuştu canım.silvernurse aldım.10 gün bile geçmeden tüm yaralar kapandı.Dene bence fiyatı diğerlerine göre baya ucuz.
sbhgzl gozdecetinkaya gozdecetinkaya Merhaba, ben de silvernurse kullanıyorum. Kapakta süt biriktiği için meme ucu hep nemli kalıyor. Kanamayı kesti ama çatlaklar henüz kapanmadı. Sizde çok çatlak var mıydı, biriken sütleri sürekli temizlediniz mi?
gozdecetinkaya Hnd77 Ben soğan olayını denedim,tam tersine benim çocuk emmedi bile :( Arkadaş tavsiyesi ile silvernurse aldım.bir ohh çektim valla :)
Nur16 Ada24 canım lansinonun kremini doğumdan 1ay önce kullanın diyorlar Doğumdan sonra kullanırsan fayda etmezmiş
Fattmasevinc Ada24 birinden okumuştum Bi sürü krem kullandım ayva çekirdeği kremi yaptım fayda etmedi yazmış. Ama tahinin üstüne çıkan yağı sürdüm Bi kaç günde fayda etti dedi. Bi deneyin isterseniz şifa olur inşallah