Sineem35 Melegimiz sezeryan 2300 normal 2500 ama yeni yıldan sonra değişcekmiş yeni doğan yoğum bakımıda var.
Selindikci35 Tugba_coskun35 murat bey de karatas hastanesinde mi cnm? Fiyat cok uygunmus..yogun bakim unitesi vs..hersey var mi
Kubrarecep FatmaGE ben gittim ona düşük tehlikem vardı düşerse allahtan dedi ağır kaldırma dedi ne ilaç verdi ne birşey bende eşimin arkadaşının tavsiyesi üzerine gittim ama hiç memnun kalmadım ne demek ya düşerse allahtan bizde biliyoruz onu da sen niye okudun niye doktor oldun
FatmaGE Kubrarecep Anladım canım bende zaten gittiğim hastanede devam ediyorum Aslı hanıma gitmekten vazgeçtim b
KubraHurol95 Tınaztepe hastanesinde esin kasap a gitmede nereye gidersen git sağlıklı bebeğime sağlıksız diyip kürtaj yapcaktı 🙄
Seymagrgn Kubrarecep hayır bir bilgim yok haftaya kontrol var yıne bu post altına cevap yazarm size var yok diye
Zeynepkozan FatmaGE arkadasiniz hayat hastanesinde hangi doktora gidiyordu ve hangi sebepten orda dogum yaptigina pisman acaba rica etsem cevaplayabilir misiniz ?
FatmaGE Zeynepkozan Şuan o doktor karataşa geçmiş isim vermiyim doğru olmaz eğer orda olsaydı söylerdim ama kadın başka hastaneye geçmiş umarım sizin çok içinize siner🤲🏻
Mells Mscolak merhaba, doğumu yaptınız mı acaba :) Benim de karataş olucak daha önce nasıl yazarım demiştin bilgilendirir misiniz :)
Mscolak Mells yApmadın 36 haftamdayım karataşta olucak ama kesin 2900 oldu yılbaşından sonra olduğu için