Mscolak Mells yApmadın 36 haftamdayım karataşta olucak ama kesin 2900 oldu yılbaşından sonra olduğu için
Mells Mscolak bir hafta arayla doğum yapıcaz demek ki :) bende 35 hafta karataşta olcak çok merak ediyorum olanlar memnun mu
Mells Mscolak arzu değirmenci benimde yarın gitmem lazım salı gel dedi ama telefonları açmıyor sekreterler rand. ALAmadım bütün gün kimse açmadı :/ çarşambaya kalırsa karşılarız belki evet :))
Hhhzzzlll3545 Mells bende arzu hanima gidiyorum doktor takviminden internetten alabilirsin randevunuu ben ordan aliyorum istedogim gun
sefmed FatmaGE ben arzu akara gidiyorum karatas hastanesinde.suan icin memnunum doktor cok ilgili,sevecen.
Mells Mscolak çarşambaya sadece 11.30 da vardı oda dolu mecbur perşembe 15.30 a aldım nts ye 15 gün önce girdim yine gönderir mi bilmiyorum :)) bu çatı muanesi ne zaman oluyor biliyor musunuz 🙈🙈
Mells Hhhzzzlll3545 doktor takviminde perşembeye vardı hastaneyi aradım çarşamba boş varsa diye çarşamba günü arzu hanım yok dediler istersen bir ara sor canım .
Hhhzzzlll3545 Mells yok benim randevum 18 inde zaten canim ama ben gene randevumu teyid etmek icin ariyorum 😊
Hhhzzzlll3545 Mells evett bende 11 e falan aldim sanirim ama hastaneye ulasmak zor oluyor bide sanki bazen bilrek vermiyorlar gibi geliyooo
gdaslik Ben de su hastanesi dr dilay gökdeniz e gidiyorum memnunum hastaneye yeni başlamış güzel ilgileniyor doktor arayışında olanlara tavsiye ederim.