SinemAyaz Dolunay_annesi muayene ücreti 80 tl benim daha önceki doktorum dışardan gelecekti 2500 dedi fakat ben şimdi hastane doktorlarından Onur aldemir e geçtim onunla da önümüzdeki kontrolde konuşucaz Doğum hakkında 1350 diye bi duyum aldım ama ne kadar doğrudur bilemem
Sineem35 Melegimiz tabi yeni yıl fiyatları geçerli oluyor onunla ilgili bir sözleşme yapılamıyor ve yeni yılda fiyatın ne olacağını söylemiyorlar
Mscolak FatmaGE mine genç 31 haftalığım çok memnunum Doğumdan sonra yine memnunum diyebilirim inşallah
Mscolak Elvn hayat hastanedindeydi iki aydır karataşta muayene yeri hastane sahipleri aynı kişi olduğu için Karataş aldılar mine hanımı istediğim hastanede yapacak Doğumu daha karar vermedim 👍🏻
Miniksena Denizliche emin misiniz yenidoğan ünitesi olduğuna. Ben yok diye biliyorm arkadaşım orda doğum yaptı bebeğini başka hastaneye sevk ettiler olmadığı için
Denizliche Miniksena http://www.egepolhastanesi.com/Tibbi_Birimler.aspx?id=66 link tam kopyalandimi bilmiyorum ,egepol yenidoğan yazarsanız çıkar
Elvn Mscolak karatasda oldugunu bilmiyordm bunu bilmem iyi oldu hayat hastanesini yenidogn bakim unitesi yok dye istememstm o yzdn karatasa gtcktm
Mells Mscolak merhaba, doğumu yaptınız mı acaba :) Benim de karataş olucak daha önce nasıl yazarım demiştin bilgilendirir misiniz :)
Ugurbocegi Denizliche bende cemil beye gidiyorum fakat mesai saati disinda doguma nobetci doktor giriyor sanirim, sen normalmi dusunuyorsun
Ugurbocegi Kenanizm18 normalmi sezeryanmi oldun ? Ben normal istiyorum ama mesai saati disinda nobetci doktorun girecek olmasi beni dusunduruyor acikcasi
Kenanizm18 Ugurbocegi sezaryen oldum bebek iriydi kanala inmedi + saglık sorunum vardı, lakin normal olsaydı da nöbetci Dr girmesi sorun degil çünkü hepside iyi doktorların.
Tugba_coskun35 Selindikci35 bende murat beye gidiyorum cok memnunum.dogum ucreti sezeryan 1500 tl dediler
Selindikci35 Tugba_coskun35 murat bey de karatas hastanesinde mi cnm? Fiyat cok uygunmus..yogun bakim unitesi vs..hersey var mi